Question Repressiivne kokaiinipulber

nippino

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Kas keegi teab, kuidas kokaiinipulbrit represseerida ja ikka veel kalakalju? Proovisin seda represseerida ja see näeb välja tuhm ja ilma läiketa. Samuti EI ole ma mingeid lõikevahendeid tootesse pannud. Thx

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Te peate kasutama hüdrolaagri pressi ja korralikku ruudukujulise 20 mm paksuse terasplaadist kasti, millel on teie valitud logo või tempel...
Kilekile ja lihapaber, et see ei kleepuks metallile ja ei läheks kõikjale.

Parim meetod läike andmiseks on kasutada (boorhapet) või (mikkapulbrit), mis on hea lõikur, mis annab läike ja kalaskaala efekti

Parim suhe, mille olen leidnud, on
●Pure Pearl 90% 1kg lõikamata
●220g boorhape
●30g mikropulber {Pearl white}
●50g Lidokaiin
●200g kreatiin

Ka natuke rohkem kick võib kasutada amfetamiini veidi rohkem kiirustada, kuid kuni teil, mida soovite ja teie inimesed tarbida...

Kui soovite anda diislikütuse lõhn või küünelaki lõhn võib pihustada väike kogus segada spray pudel, kuid ainult 1-3 pihustust, et lõhn, mida tarbijad armastavad!

Loodan, et see oli kasulik

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Tere, kas olete proovinud nuusutada boorhapet? Kas teile on see meeldinud?

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
@G.Patton kõik Austraalias kasutab seda lõigata seal C siin on parim lõigatud läheb ringi atm ei põle, kuid kui pesemine tagasi lahustub...

ChemDude

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Tere, vennas.
Kas u on pilt. kuidas kombinatsioon näeb välja pärast pressimist?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Me ei soovita teha mingeid kärpeid ja müüa/kasutada ebapuhtaid tooteid vastavalt BB foorumi kahju vähendamise poliitikale.

tonymontana2023

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Kuidas on aga ülitugevate ravimitega? Näiteks etatseenid või kannabinoidid

Kas ei oleks parem neid tegelikult lõigata ohutu ja mitteaktiivse ainega? Enamik narkomaane on liiga rumalad, et kasutada nii tugevaid aineid ohutult (ma olin üks, nii et ma tean)

(Ma ei mõnitle, loodan et see ei tulnud nii välja, legaalne küsimus)

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Vabandust, et sekkuda... mõista 1 asi. sa tahad lõigata, et teenida rohkem raha. miks mitte küsida paremat hinda? sa paned tahtlikult ainult oma rahakoti nimel riski igasuguse ohu eest kellelegi, kes otsustas lasta sul midagi teenida... vaata,, ei ole kirjutatud seadusi, et... oodata, et ühel päeval keegi on targem ja kui sul pole õnne, see inimene sai vaimuhaige sinu eliksiiri ja rebib su pea maha ja sittub su kaela...

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Ülitõhusate ainete puhul tasub kasutada täiteaineid tableti kujul. Cannabinoidid on üldiselt teistsugune teema. Ma rääkisin sellistest uimastitest nagu kokaiin, metamfetamiin, amfetamiin jne, mis ei saa teid tosinast mg-st intensiivraviosakonda või kirstu saata.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Vaadake, kui te annaksite mulle selle ja ma saaksin teada ... wtf teil on vaja osa loodusseadusest... boorhape ja sitt ...

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
On rumal, et te kõik arvate, et ainus viis segatud kokaiini sära tekitamiseks on kasutada boorhapet.

FredDurst

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
10
Ärge olge ahned poisid. Andke inimestele head varustust

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Boorhape ei lähenda väga hästi kokaiini välimust. See mees võttis lihtsalt 90% kokaiini ja muutis selle 54%-liseks soodushoidla kraamiks. Kogu tema lisatud kaal (500 g) on nüüd õiguskaitseorganite jaoks kokaiin, kui sa jääd kinni, Sul oli 1 kg kokaiini ja nüüd on sul 1,5 kg. Kui sa küsiksid 75 $/g lõigatud kraami eest ja 100 $ 90% eest, maksaks enamik inimesi lisaraha. Sul oli vähem kaalu, sa ei kulutanud aega ega raha selle tembeldamisele. Kogu idee on vigane loogika. Kui sa tõesti ei teinud sellega midagi ja loodad seda lihtsalt kokku tuua, siis soovitan panna see kuhugi väiksesse, lisada tilgakesi vett, kuni see on KÕRVALISELT KÕRVALISELT MÕÕRGATUD. Tõenäoliselt 2 tilka (1/10 ml) grammi kohta ja mikrolaineahjus 1 SEKUNDA. See ühtlustab polaarsed kokaiinimolekulid. Kui sa panid midagi sisse, siis pead sa seda puhverdama ( happega), sest sa viskasid pH ära. Ma täpsustan oma põhjendusi, kui küsite.