RCH21 kanabinoid hiina tarnijalt kellelgi on selle kohta infot?

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Nad ei ole andnud IUPAC või CAS ei tea keegi, kas see on hea? kahtlen, et see on Cb1 tegevus, sest keeld. selle valge erinevalt teistest uutest kollastest mitteaktiivsetest, kuid see on sketchy. keegi proovinud seda?
OiBzTxOl1w

halohydrin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
22
Ma ei oska täpselt öelda, mis see on, kuid olen üsna kindel, et see on üks metüülvahemiku indool/indasool kanabinoidi analoogidest või hüdrasiidiga seotud analoogidest. Pärast Hiina üldist kanabinoidistruktuuride üldist keelustamist olid peaaegu kõik imporditud kanabinoidid, mida me analüüsisime, metüülsillaga kanabinoidid. Need on peaaegu sarnased klassikaliste indool-/indasoolkannabinoididega, kõrge CB1-afiinsusega ja kergesti valmistatavad. Näiteks - ADB-FUBIATA, ka AD-18.

Attachments

• 1tLiZbEKuD.jpeg
    1tLiZbEKuD.jpeg
    9.8 KB · Views: 512

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
see on Cb1 afiinsus mitte ainult Cb2?Ma arvasin, et kõik Cb1 afiinsuse keemiad on keelatud mitte ainult noidide struktuur on see tõsi?Samuti olen kuulnud teateid AD-18 kohta ja et see on inaktiivne nagu kõik uued hiina. võib-olla saan proovi sellest, et näha.

halohydrin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
22
Hiina keelas need struktuuriklassid ainult niipalju, kui ma olen teavitanud. Ma nägin, et mõned meediakanalid avaldasid seda "koondklauslit", nähtavasti ilma keemiaalaste teadmisteta. Lühidalt läbi viidud katsete põhjal metüülspacer-kanabinoididega on neil mõnevõrra tugev afiinsus mõlema retseptori suhtes, olles veidi vähem mõjusad kui mitte-brikitud ekvivalendid. Samuti olen kuulnud, et mõned uued kannabinoidid/katinoonid on palju vähem mõjusad kui eelmised - nüüdseks keelatud - kanabinoidid. Me analüüsisime palju imporditud materjale GC/MS-ga ja üsna palju neist on kas lõigatud mitteseotud ühenditega või on lihtsalt struktuuriliselt erinevad. Ma arvan, et see võib olla vähenenud tugevuse ja aktiivsuse põhjuseks. Mõned hiljutised RC-poed võivad tänapäeval olla üsna ebatäpsed. Kuidagi kurb.

Attachments

• xVRvedtC0o.png
    xVRvedtC0o.png
    106.8 KB · Views: 512

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Jah, tundub, et see on RC-poodide jaoks juba pikka aega standardne tava. aitäh teie väärtusliku ülevaate eest, mida ma hindan. ka kui keegi on seda RCH21 in vivo testinud ja tal on teavet ja võrdlusi keelatud, mis oleks vinge.

Jester8

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Mul on mõned mul on proovi

5g segatud 48g grammi lehtedega.
Ei olnud mingit mõju. Sama nagu iga teine noid Hiinast välja viimasel aastal.

WillD

Expert
Reaction score
1,054
Pigem on tegemist pigem mittepsühhoaktiivse CB2 retseptori agonistiga

Jester8

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Korrektsed vasted. Ei ole meelelahutuslik mõju