Dead Drops QR-KOODI MEETOD - SURNUD TILGAD

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Lk7p4IJZVH

Surnud tilgakujude turvalisuse lisamine QRCODEga, kuid kuidas?

Valmistage oma surnud tilgad ette, järgides @HEISENBERGi püha õpetust.
Salvestage selle dead drop'i koordinaadid
Järgmisena pead leidma veebilehe, kuhu saad laadida üles teksti, millel on enesepõletamise funktsioon, nagu näiteks sellel veebilehel
Loo oma qr-kood, kasutades avatud lähtekoodiga tööriista nagu zint [clearnet] ja pane eelmine link sisse
Trükkige qr-kood välja mis tahes tööriistaga, mis teil on käepärast
Leidke koht, kuhu saate qr-koodi kleepida, eelistatavalt varjatud rahvarohkete kohtade või kaamerate eest.
Andke selle qr-koodi koordinaadid oma kliendile või partneritele.

VALMIS.

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
42
Deals
16
Võib olla, kuid ma arvan, et see ei ole vajalik. Parim viis minu arvates ainult on kasutada SAMA GPS GLONAS jne OPENSOURCE APP nii "tilgutaja" kui ka "võtja" poolt heade koordinaatide saamiseks. Kui u lisada pilt vähe kirjeldada ei ole võimalust dont leida pakett.

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Kas on soovitusi avatud lähtekoodiga GPS-rakenduse kohta, mis sobiks surnuaukude jaoks?

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Saate kasutada https://github.com/osmandapp/OsmAnd avatud lähtekoodiga rakendust ja seda on võimalik kasutada võrguühenduseta, mis muudab jälgimise palju keerulisemaks. Pidage meeles, et telefoni saab alati mingil viisil jälgida.

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Ma nägin seda rakendust, ma vaatan seda põhjalikumalt. Kujutan ette, et kui keegi teeb surnud tilgad, võiks tal olla üks telefon GPS-koordinaatide jaoks ja teine äri jaoks. Sellist, millest saab aku välja võtta või panna Faraday kotti.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
See on huvitav kontseptsioon