Looking for a vendor Psychonaut otsib kunagi

helon262

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Tere kõigile, liitusin alles hiljuti ja mul on hea meel, et siin on olemas selline suurepärane ressurss. Maailma arenguga on tore leida avatud mõtteid ja arutelusid, mis on vabad tsensuurist ja keeldudest. Kuigi ma võtan siin tulevikus üsna palju aega, et sirvida kogu teavet kogu saidil, lootsin, et te, poisid, võiksite mulle anda abi hea tarnija leidmisel - LSD, COCAINE ja XANAX? See on olnud raske vaadata viimased kümme või enam aastat, et vaadata, kuidas narkootikumide kvaliteet langeb, samal ajal kui hind tõuseb... Need munnid DOD ja DEA on teinud kokaiini lähteaineid nii raskesti kättesaadavaks, et kogu kokaiin, mida ma olen kõik need aastad tarvitanud, on olnud jama, mis on tehtud mingi jama ekstraheerimise ja ettevalmistusega. Ja ma kukuksin ümber, kui ma kunagi suudaksin leida tegelikku farmatseutilist ksanaxi, mitte mingit pressitud jama analoogset benso, mis on mürgine uurimiskemikaal... Kui keegi seal väljas võiks PALUNULT visata mulle narkootilise päästerõnga, oleksin igavesti tänulik.