Question Propioonhape haloformreaktsiooni abil

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
309
Deals
1
Keegi on saanud selle kohta hea kirjutise...

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
309
Deals
1
Leidsin veelgi lihtsama viisi...

Lisage 500ml 2M HCl 2M naatrium- või kaltsiumpropionaadi lahusele, et teha 1L 1M propioonhapet

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
309
Deals
1
Propionaldehüüdi vedelfaasiline oksüdatsioon õhuhapnikuga propioonhappe moodustamiseks mangaan(II)-propionaadi kui katalüsaatori juuresolekul

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
309
Deals
1
Sada grammi (125 cm3, 1,7 mooli) n-propüülalkoholi, b.p. 96-96,6°, pannakse 2-liitrisesse kolmekaelasesse ümarpõhjalisse kolbi, mis on varustatud elavhõbedaga suletud segisti (märkus 1), tilgutuslehtri ja 60 cm pikkuse kolbikondensaatoriga (märkus 2), mis on seadistatud 45° nurga alla. Selles kondensaatoris hoitakse ringluses 60° juures olev vesi. Esimese kondensaatori ülaosaga on ühendatud allapoole destilleerimiseks ettenähtud kondensaator. Külm vesi ringleb läbi teise kondensaatori. Teise kondensaatori alumine ots on adapteri abil ühendatud vastuvõtja külge, mida jahutatakse jääveega.
Kolvis olev alkohol kuumutatakse keemiseni, segatakse ja tilgutusahju kaudu lisatakse 164 g (0,56 mol) kaaliumdikromaadi, 120 cm3 kontsentreeritud väävelhappe (2,2 mol) ja 1 l vee segu. Lisamine kestab umbes kolmkümmend minutit ja selle aja jooksul hoitakse kolvi sisu tugevalt keema. Kui kogu oksüdeeriv segu on lisatud, keedetakse kolvi sisu viisteist minutit, et destilleerida viimane aldehüüd. Kogumisanumasse kogunenud propionaldehüüd kuivatatakse 5 g veevaba naatriumsulfaadiga ja destilleeritakse fraktsiooniliselt. Propionaldehüüdi saagis, mis keeb 48-55 °C juures ja mille murdumisnäitaja on 1,364 (märkus 3), on 44-47 g (45-49 % arvutatud kogusest).

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
309
Deals
1
@Frit Buchner kadunud see ei saa osta seda kuskilt tundub bitch sünteesida ja koti maksab $100-180 1lt

kui hapnikku läbi propionaldehüüdi mullitada, kuidas saab teada, millal see on tehtud või kuidas saab teada %.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,260
Deals
1
Seal on Buchneri reaktsioon. See algab sellega, et te panete mõned bitcoinid deposiiti ja siis on mehhanismiks see, et ma panen selle prioriteetsesse postkasti kuhugi, kus te saate selle verandalt varastada, või ootate nagu varitsev hutnik, suusamask käes, et röövida postiljon, kui ta üritab seda toimetada sellele poisile, kellega teie õde kunagi käis koos. Siis kustutad liigse soola, vajutades seda nuppu, et tainas välja lasta.
MatGSrOvMc

Või siis ostate selle Amazonist. Seda ma tegin. Otsisin täna jälle midagi kasulikku, mida sellega teha. Naatriumpropanaat? TEHA ESTER!?!? Ma ei mäleta, mida ma selle eest maksin, aga mäletan, et see oli liiga odav, et ma tahaks seda teha.

pachemguy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Reaktsioon bensalkloriidiga, et saada propkloriid, seejärel väljad käsitööreaktsioon benseeniga, et saada ketoon

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
309
Deals
1
Minu lähenemine oli kaltsium või naatriumpropanaat koos väävelhappega, kuid raske saada happe

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
309
Deals
1
Hmm jah, ma näen, et ei saa seda Ühendkuningriiki toimetada, see on kindel 🫡