Question hind kokaiin

forgetme666

Don't buy from me
Member
Language
🇫🇷
Reaction score
0
Tere, kuidas te olete ma tahaksin teada, millised on parimad hinnad puhta kokaiini 90%/100% alates 1kg

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
296
Deals
1
segahinnad kogu maailmas 👍 kui te ei ole, millisest riigist te seda soovite, saate tegeliku hinna.

forgetme666

Don't buy from me
Member
Language
🇫🇷
Reaction score
0
Kas on võimalik leida müüja, kes müüb kilo kokaiini isiklikult mitte läbi pimeda veebi ma saan liikuda kogu Euroopas, kuid eelistatavalt müüja Hispaanias või Hollandis aitäh

gringo0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
Praegune hind Euroopa peamistes sõlmpunktides kilo kohta on praegu 30k Holland/Belgia, 27-8k Hispaania.

forgetme666

Don't buy from me
Member
Language
🇫🇷
Reaction score
0
Kas on võimalik leida müüja, kes müüb kilo kokaiini isiklikult mitte tumeda veebi kaudu ma võin liikuda kogu Euroopas, kuid eelistatavalt müüja Hispaanias või Hollandis, tänan teid

gringo0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
See kogus toodet ei tohiks otsida osta läbi tumedas veebis eriti mitte "isiklikult" becouse, mis oleks kõne olla röövida või pettus. See on lihtsalt minu arvamus.
Kui te olete juba äri (olen arvan, et olete, kui te kaalute osta kilo) kui see ei oleks raske küsida mõned teie kolleegid, kes on mängus, kes on tulnud tema contats anda teile ja samal ajal olla recomention mõlemale poolele. Tõenäoliselt oleks see viis terve pikaajaline kontakt.
Kui ma olen teie positsioonil, et see on suund, kus ma vaataksin.
Palju õnne kõigega