Looking for a vendor Poola nitroetaan/nitrometaan

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Nii iv kuulnud nüüd mõnelt inimeselt, et nad omandavad Poolast tõesti odavaid kemikaale.
Ma olin nõus maksma pudeli keemiaga, millega ma viimati rääkisin ja siis ta saatis mulle poole sellest, aga siis läks ta vaikselt.....
Iv on ka kellegilt mujalt kuulnud, et Poola teeb odavaid keemiaid.
Im otsin konkreetselt nitroetaani või nitrometaani - leian ainult 25l tünnid ja kodukeemikuna ei saa ma endale nii palju lubada ega taha ka!
Liitrine oleks hea, võimalusel mõlemat ja ka lihtsalt mõned põhitooted - puhas või isegi aseotroopne H2SO4.
Kui ma ei tohi seda küsida või see võiks olla paremas kohas, siis palun vabalt.
kust inimesed saavad keemiaid väikestes kogustes kellegi jaoks, kes teeb isiklikke koguseid psühhedeelseid aineid, et aidata oma vaimset tervist. Ma olen Ühendkuningriigis
tänud!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
lol tüütu õigus? Puudub reis Poolasse või 25l Hiinast ostmine, ma olen ummikus...

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Võite kergesti leida poola niteroetaani, mis on odav, või itaalia, mis on kallis nad mõlemad on kergesti leitavad Google'is

Last edited:

SkinnyChef

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Nitrometaani saate hõlpsasti organicchemistrypoland.pl - No questions asked, kuid Ühendkuningriigi toll võib olla probleemiks, ma ei tea, kui loominguline ta sel juhul saab.
Ja nitroetaani puhul... Ma ei tea UK seadusi, aga EL-is on see tavaline seaduslik reaktiiv. Saab mingi odava hinnaga brumer.com või väiksemates kogustes S3 kemikaalidest Saksamaal.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Kui aus olla, siis Ühendkuningriiki on üsna lihtne saadetavat jama saata. Nii on iv seni saanud KÕIK oma reaktiivid ja lahustid. See veebisait on muutnud minu maailma...

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Nitroethan - nitrochemis clearnet müüja suure tagasisidega

Kingship

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
see siin lol

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Mida te silmas peate? Riigis on nitro? Jah, on olemas, kui te kas töötate registreeritud ettevõttes VÕI teil on link - mida ma siinkohal ümberringi küsin! Juku, inimesed on minu jaoks PALJU raskemini käsitletavad kui keemia. Vabandan, kui ma kõlan nagu munni näpuga vehkides, aga kõik peavad kusagilt alustama, enne kui saavad postitada selliseid eneseküllaseid vastuseid nagu sina!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Ah jeh ma vaatasin tegelikult nitrochemis - ma lihtsalt kaotasin lingi! Palju tänu selle eest! Ma tean, et see on linkide sektsioonis, aga ma vist jätsin selle vahele, kui ma teist ja kolmandat korda vaatasin - mäletan, et nägin P2NP-d sellel saidil.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Dang - nitrochemis ei tarnita nitroetaani minu riiki... kui tüütu. Ma saan seda tihti nende ainetega - ma arvan, et nad ei saa kaubalennukiga minna...
Võiksin vist P2NP osta, aga see polnud tegelikult mõte...
Tundub, et kõik "allikad", mida ma leian, ei saada Ühendkuningriiki.
Kemikaalide hankimine muutub raskemaks kui tegelik keemiline rxn's im doing

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Ma tegelikult leidsin suurepärase toote, mida müüakse Ühendkuningriigis ja mis ei ole minu jaoks isegi ebatavaline toode, mida tellida. Olen kunstiüliõpilane ja seal on akrüülliim, mis on valmistatud DCM-st ja nitroetaanist. See tuli just ja ootasin metanooli, et ma saaksin DMT/DET sünteesi teha, aga nope....lol
ma leian, et on kasulik, et mitu projekti on korraga käimas, kui sa teed seda kraami, lihtsalt keemia omandamise mõttes - ma ilmselt ei töötaks kahe projektiga korraga, see on hullumeelsus, kuid jah omandamise faasi olen ma alati tänapäeval!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Vabandage siiralt kuningriiklust. See oli ebakorrektne ütlemine. Ma olin lihtsalt segaduses teie vastusest ja ma teen benso detoksiini mo. Väga särtsakas - ma tõesti vabandan sellise ülbe vastuse eest...