Question Karistused lähteaine importimise eest?

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Tere, kas keegi teab bmk 5449-12-7 impordi karistust Saksamaal?

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ei tohiks olla ebaseaduslik nii kaua, kui ma tean, et see on Hiinas seaduslik. Ja isegi kui see on ebaseaduslik, peaksite saama sellest kergesti välja tulla. Niikaua kui sa kuradi kõvasti. Miks te küsite?

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Jah, ma küsin, sest bmk 5449-12-7 on nüüd loetletud. Meeldiv alternatiiv.

101-39-3 saab üsna hästi (teoreetiliselt) oksooniga P2P-ks muundada, h2so4

Tahan seda katsetada, aga ei taha üle tolli minna, kui seda on võimalik vältida.

Speedfac

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
2
Oled sa kindel, et see 5449-12-7 selle loetletud ,minu teave on erinev i nüüd, et ainult PMK etüülglütsidaadid on keelatud .

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Kahjuks ei ole, pöörake tähelepanu väikesele trükile, kahjuks saksa keeles.

Attachments

• q0Lek3ZIWc.jpg
    q0Lek3ZIWc.jpg
    2.3 MB · Views: 21

Speedfac

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
2
ma räägin ja lugeda täiuslik Deutsch, seal on kirjalikult BMK glütsidaat ja peitis CAS number, kuid väikeste tähtedega alla selle ka räägitakse BMK glütsiinhappest, kui selle nii siis selle tõeline keelatud . See on suur probleem, kui see võib-olla Hiina on uus produkt p2p .Karistus minu riigis lähteainete eest on 3-12 aastat vangistust ma ei tea kui palju on Saksamaal, kuid olla kindel, et on vangla .

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Ok aitäh kõlab nagu kõrge karistus, kuid hea, kui paljud inimesed teavad seda minu arvates on väga raske olla alati ajakohane.

Tõenäoliselt hea meetod on alfa-metüülkinnamaldehüüd, praegu seaduslikult kättesaadav, laialdaselt loetud, kuid veel mitte testitud.

skanderbeg

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
38
Võtsin ühendust oma hiina tarnijaga. Ta ütles, et neil on laos veel mõned PMK-d ja nad ootavad uusi BMK saadetisi, kuid ta kahtlustab, et PMK kuivab, sest neil ei ole ühtegi eelseisvat PMK saadetist :((( ... Aga hiinlased on libedad madu nad leiavad uue viisi ja toote ja reklaamivad seda max 2-3 kuu jooksul.