Question Partiireaktorite tellimine internetis

Haruki.Murakami

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Plaanin osta 100L partiireaktori veebist.

Olen vaadanud internetis tor-brauseris ringi, et leida veebisaite, mis pakuvad partiireaktoreid, ja on leitud palju meile sobiva otstarbega reaktoreid. Need on tavaliselt loetletud Hiina hulgimüügi veebisaitidel.

Olen lugenud siin foorumis mõned teised selle teemaga sarnased postitused ja õppinud järgmist:

Tellige reaktor kaugel asuva kinnistu juurde, mis on kaugel kinnistust, kus te kavatsete sünteesi teostada. Skaneerige anumat mis tahes jälgimisseadmete suhtes. Samuti paigutan oma meeskonna liikmed sellesse kaugesse piirkonda (oleme valinud asukoha keset maapiirkonda, kus sõna otseses mõttes ei ole kedagi), nii et kui piirkonnas on mõni õiguskaitseametnik, kes teostab järelevalvet meie üle, kui me seda toodet käitleme ja selle sünteesi toimumiskohta liigutame, siis me märkame seda. Me omame ka ise drooni, et meil oleks linnupilti kogu piirkonnast, et veenduda, et keegi meid ei jälgi.

Kas need Hiina reaktorid on üldse head?

Kas meie opsec on piisavalt hea, et Euroopas reaktorit ohutult käsitseda? (Täpsemalt öeldes Saksamaal)

Kas selliste reaktorite omamine on seaduslik ilma põhjuseta?

Tänan kõiki lahkeid isikuid, kes meid selles osas juhatavad.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Me mängisime seda kassi ja hiirt ameeriklastega ja nende piirivalvejõududega, kui püüdsime pressimasinate numbrite kaupa läbi ühe sadama saada. Nüüd on see mäng lõpmatult raskem, sest tehnoloogia on arenenud ja kogu ELil on reaktorite puhul liiv liiva oma munnis. Kui sul on raha, sõbrusta mõne firmaga, kes võtab klaaspuhumise eritellimusi vastu, töötle aeglaselt kas isiklikult (seda teed ma valiksin) või netis (see on sketšilisem, sest nad võivad lihtsalt edastada taotluse fbi-le ja sa oled ülejärgmisel päeval kükitamas ja köhimas), et nad sulle reaktori teeksid.

Samuti ma kujutan ette, et sa lugesid reaktori kohta siin foorumis tehtud postitusi, nägid mõned pildid, võib-olla ühe oksjonil, aga kui sa ootad, et keegi müüks sulle ühe... kuradi teada, mis reaktor tegelikult on, kuidas sa seda hooldad, millised osad kuluvad kõige kiiremini, millised on sinu piirangud selle tõttu ja mida ta võimaldab sulle teha, milliseid spetsifikatsioone sa tahad oma süntika jaoks (sellised suured reaktorid tellitakse tavaliselt ühe konkreetse süntika jaoks ja neile lisatakse kohandatud asju), müüja eeldab, et sa seda kõike tead. Hetkel, kui küsite midagi nii rumalat kui seda, kuidas te vee reaktorisse ühendate, võite olla kuradi kindel, et nad teatavad teie kohta või püüavad teid ära kasutada.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Lihtsalt osta. Võtke see üles ja kontrollige, kas seal on GPS, kui olete paranoiline. Minu inimesed tellisid Hiinast reaktoreid ja need jõudsid kohale. Aga nad ei kontrollinud GPS-i.
Samuti võtke see auto, mida ei saa jälgida ja tellimisel kasutage uut telefoninumbrit, et suhelda kulleriga, kes selle toob.
Kõige parem on tellida see mõnel suvalisel tänaval ja lihtsalt oodata seal päeval, kui nad lähevad seda kohale toimetama.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
@Zan444

Kas olete edukalt tellinud partiireaktori? annate nõu esimese käe kogemustest?

Suurtes linnades ei ole oluline, millist autot te kasutate. Teie juhtumile määratakse eriosakonna politseinikud ja nad võivad teid suurtes suurlinnades jälgida tänavakaameraga või teid varjatud autodega sabas jälgida. Need narkokaubanduse vastased osakonnad on koolitatud jälgima oma sihtmärki mitme sõidukiga (üks langeb tagasi, teine liitub, et sind jälgida), nad kasutavad nüüd droone ja partiireaktoris on lõputult rohkem kohti, kuhu peita midagi nii väikest kui gps saatja (näiteks puurida välja osa teflonist ja kleepida see sinna või terasraami sisse, see on väiksem kui AAA patarei). Mida lähemale Mehhiko piirile jõuad, seda keerulisem ja tõenäolisem on koostöö DEAga algusest peale, sest nad jälitavad kartellide sihtmärke.

Masinate tellimine ei ole nii lihtne kui nende pealevõtmine, lahtivõtmine ja transportimine ohutusse kohta. Jälitusoperatsioonid on viimase paari aasta jooksul muutunud eksponentsiaalselt keerukamaks. Kui olete nii julge, siis kurat, ostke reaktor ja saate ise teada.

IMO ainus variant, mis oleks mõttekas, on luua konto ettevõttega, kes suudab sellist toota ja mõne aja pärast teha tellimus koos hea ettekäändega, miks sul sellist vaja on või omada äririnnet, kus sa kasutaksid partiireaktorit, et saaksid selle otse osta ja mõne aja pärast viia see tarnekohast ära.

Kui teil on seaduslik äririnne, siis on sama lihtne kui osta masin otse ja mõne aja pärast liigutada see ja kirjutada see varudest maha kui totaalne kaotus (klaver kukkus peale, sitt läks katki, ei ole taastatav). See on kõige lihtsam ja lihtsaim viis.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
ka LOL @ "tellige see mõnele juhuslikule tänavale". Jah, keemiliste reaktsioonide anuma tellimine mingile abanadoned street'ile ei tekita absoluutselt mingit kahtlust. Sama kehtib ka "uus auto ja uus telefoninumber", sest see on oluline, kui politsei peatab teid, kui te laadite partiireaktorit oma pikapile ja küsivad teie isikut tõendavat dokumenti. Uus telefoninumber ajab nad täiesti segadusse!

Haruki.Murakami

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Nagu @Loki12 ütles, ei ole "tellimine mõnele suvalisele tänavale" kindlasti hea mõte. Meie plaan on tellida see "kohas keset maapiirkonda, kus kedagi ei ole", sest ühel meie korrespondendil on seal kinnistu. See ei ole mahajäetud tänav, mis tekitaks mingit kahtlust.

Kui viiakse läbi varjatud operatsioon, siis märkame seda kohe, sest see toimub maapiirkonnas, kus tõesti kedagi ei ole. Seetõttu on teie kirjeldus, et meid jälgitakse kesklinnas asuva videovalveseadme kaudu, lahustunud. Me ütlesime ka, et meil endal on droon, nii et me näeme iga sõidukit, mis piirkonnas on, ja kõike, mis piirkonnas toimub. Kui keegi on valmis meid jälgima, siis me märkame seda.

Minu arvates on see minu arvates kõige ohutum viis reaktori tellimiseks. Parandage mind, kui ma eksin, kuid ainus parandus, mida ma praegu suudan välja mõelda, on osta teine droon ja lasta tal kontrollida taevast politsei drooni, samal ajal kui teine droon vaatab kogu piirkonda linnupilguga.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Teil on vaja eriti klaasreaktorit? Sa oled Saksamaalt, ma ostsin palju terasanumaid "kleinanzeigen" ja lasin oma terase/keevitaja mehel teha minu jaoks kohandusi, sel viisil ei ole te piiratud 100/200L mahuga nagu klaasreaktorid.