Question vajate abi

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
rahvas, kuidas on võimalik, et lsd ei jää piiril kinni või isiklikult lsd-ga riigi piirilt lahkuda, näiteks kui ma kleebin oma rahakoti ühte silma kahepoolse paberi ja panen lsd nende vahele, milline tulemus saab olema ja kas lsd on Decently tuvastatav nagu teised narkootikumid ?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Kuigi koerad VÕIB olla koolitatud LSD leidmiseks, on tõenäosus, et nad satuvad sellesse, on minimaalne.
Tampoontestid, mis neil on lennujaamades, võivad seda ka tuvastada, kuid see on lisavõimalus masina ostmisel, enamik on baasmudelid, mis tuvastavad kõige populaarsemaid uimasteid.

Pharmacist487

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Minu enda arvates sõltub agentuuri või laevandus teenuste u kasutada . Kuna mõned saadavad välja pakendid kui prioriteetsed pakendid Whig või mingit põhjust nad võivad olla võltsitud. Mõned kasutavad meetodeid nagu sünnipäevakaardi saatmine, kuna see on väga kerge

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
kuidas saab seda tänu koertele leida, kuna lsd-l ei ole lõhna. oskate seletada? asju, mis saadetakse meie riiki kirjana, mitte kaubana, tavaliselt ei avata. kuna kirjas võib juhtuda isiklikke eraelulisi asju, tavaliselt saadetakse paberid, kui ma panen lsd paberite vahele ja kirjas ei ole paisu, ei usu, et tekib probleem, mida arvate, poisid?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Jah, ma võin. kõigil ainetel on aururõhk, olenemata sellest, kas neil on lõhn või mitte. see tähendab, et väikesed osakesed lendavad läbi õhu, nagu tavaliselt. koera nina võtab ühe neist osakestest üles ja läheb HEEY WAIT A MINUTE ja annab märku.
Loomulikult enamasti põhjustab koera positiivse signaali juht mingi diskreetse signaali või sõnade jada: hea poiss, hea poiss ütles kaks korda või midagi sellist, mis paneb koera hoiatama ja annab juhile põhjuse teid täielikult otsida.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Pange see kummikõrvale ja sulgege pakend uuesti, nagu poleks seda kunagi avatud :) Tänage mind hiljem! Seda viisi kasutavad paljud psühhonautid, et saada oma lsd-d EList Aasiasse, mis on väga riskantne tee.

Kindlasti kasuta pakendi sulgemiseks täiesti uusi kindaid (nitriilist, sest ka DNA ei pääse neist läbi), et koti välisküljele ei jääks mingeid LSD jälgi.

Ideaalis tahate osta paki kummikarpe, mida saate lennujaamast, kust te reisite, täpselt samas suuruses..nii näete te sihtriiki jõudes lihtsalt välja nagu järjekordne turist, kes ostis duty free'st kommi...

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
ma sain aru, mida sa ütlesid, aga siin on probleem, marmelaadipakendi võtmise ja sisse panemise protsess peab olema enne lennujaama, seega peab pakend läbima röntgeni. ma räägin enne röntgeni probleemist, kas see ei ärataks tähelepanu röntgeni läbimise ajal, kui keegi kannab marmelaadipakendit kaasas enne rahvusvahelist reisi? ka, mida sa ütled lsd toomisest teisest riigist saadetud kirjas? Olen avatud uutele ideedele nagu see lsd.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Ma mõtlesin, et valmistage kodus kummikott ette ja viige see kogu tee sihtriiki.
Ma teadsin inimesi, kes tegid seda väga kõrge riskiga riikide puhul ja nad ei kasutanud isegi propper gummikotti, vaid lihtsalt kilekotte.

Ma arvan, et ka kiri võib toimida.

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
kas te räägite LSD süstimisest väikestesse karudesse?see on nutikas

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2