Question vajate abi juhtumi 20320-59-6 puhul

kwisspeed de Kelog's

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
5
Tere kõigile, tellisin hiljuti Bmk glütsidaatõli, cas 20320-59-6. et andestada tarne hilinemist, saatis müüja mulle ka pulbri 20320-59-6, samuti kõik töötlemisetapid, mis minu arvates ei ole õiged. mis on teie arvates parim tehnika, et saada A õli ja seejärel saada amfetamiini sulfaat. Mul on vaja, et keegi juhendab mind samm-sammult palun. aitäh.

pARko

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Deleted

kwisspeed de Kelog's

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
5
jah, aga kuidas...
Palun, kas oleks võimalik saada abi või üksikasjalik selgitus teie poolt.

Ma tänan teid

View previous replies…

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,874
Deals
1
Ma juba saatsin teile teemad selgete selgitustega. Mida te veel vajate?

limpbizkuit65

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
See communitty on olnud aktiivne minu arvates juba pikka aega, nii et enamik tavalisi küsimusi tootmisetappide kohta on juba tehtud ja vastatud. Kui teil on vaja rohkem abi, sest te ei mõista midagi etteantud teemast, peaksite seda küsima teema kommentaarides, kuid kõigepealt veenduge, et olete neid kontrollinud, sest võib-olla vastus on vastustes.

Ma ei ole selle konkreetse tegevusega lugupidav, foorumid oleksid samade küsimustega nagu paljud Dreadi teemad kokku kukkunud ja see raskendab täpse ja usaldusväärse info leidmist.

limpbizkuit65

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Ma olen samuti uus liige, kuid nagu teiegi, sain ka meie sõbra G.Pattoni attencion-kõne, sest vastasin teemale, mis käsitles tehinguid.

Ta on pikaajaline liige, keda kogukond tunnustab eksperdina, ja vaid 2 päeva jooksul alates minu registreerimisest aitas ta mind paljude kahtluste ja võltsitud infoga, millega ma pidin aastaid kohalike edasimüüjate ja ostjatega tegelema.
Nii et palun ärge langenud halb, kui ta või mõni teine liige meenutab teile paremate tavade foorum, sest nad tõesti aidata ja hoolitseda üksteise kui liikmed.
Ma arvan, et sa leiad, et see on väga lähedane ja sõbralik kogukond, kes soovivad parandada vastastikku toetuvad.