Looking for a vendor Vajate partnerit

Werner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tere, ma olen looling partneri jaoks, et alustada surma tilkade valmistamist, kui on keegi intrested anawer teemat, tänan teie atention.

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
kui te otsite partnerit (ladina-ameerikas), siis peaksite vaatama mõned kogukonnad vasakpoolses grupi rubriigis. seal on gruppe brasiiliast, venrnzuelast, argentiinast jne. seal on teil suurem võimalus leida tegelik partner.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Jah, oluline on riik, kus te kavatsete ravimeid sel viisil müüa. Üldiselt on huvitav jälgida selle turustamismeetodi kasutuselevõtu kogemusi

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Esiteks, mis on surmapisarad? Teiseks, härra Heisenberg, ma viitan teile teie memorandumi kohta, mis käsitleb kaubamärgipartnereid, et aidata parandada maailmas müüdavate ainete kvaliteeti. Ma olen selle poolt, ma olen läinud äärmustesse, mis panevad minu partnerid meie partnerlust ümber hindama, sest ma püüan vähendada tõenäosust, et kellelgi on meie tootega probleeme. nüüd lõpuks ostan ma toote, et müüa seda oma klientidele, kuid ma olen püüdnud vältida, et saada midagi, mis on ebakvaliteetsem. Kas teie projekt ei oleks hästi teenitud, kui võtaksite selle, et tagada, et kõik inimesed saavad parima võimaliku toote ja samal ajal teha raha seda tehes, et kes teab, mida projektiga saab saavutada.