Question Minu versioon sellest, kuidas MITTE keeta

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Olen omal ajal, vähemalt 10 aastat tagasi, õppinud veidi orgaanilist keemiat. Ma olen siin foorumis olnud umbes kuu aega ja olen seega sihikindlalt sihikindlalt püüdnud. Niisiis, sõbrad, siin on minu senised järeldused.
2 nädalat tagasi tehti SNB-katse, mis andis umbes poolteist grammi mingi vahajas, kergelt psühhoaktiivse jäägi, mis oli veega tiitrimise teel vees lahustuv. Esimese katse puhul nimetan seda tõukeks. Ei ole kindel, et see oli all- või ülereageeritud. Ma võin anda üksikasju, kui keegi tahab sellest rohkem teada. Ma tahaksin rohkem teada, kuid see ei ole vahend, millega ma tahan tulevikus oma sihtkohta jõuda.
Väga hiljuti tehti rp/i eksperiment. Märkus: Retsept või juhised ei ole komistanud ja pimesi ilma suurema läbimõtlemiseta teostatud. Kui eksperiment on ettevõtmise objektiks, siis seisab see silmitsi laiaulatusliku kontrolliga. Pärast seda, kui on kuulnud piisavalt lugusid inimestest, kes matavad oma vanni täis süsi ja püssikoldeid ning annavad kilo kilo peale, muutub oluliseks mõista mehhanisme, mis toimuvad soovitud eesmärgini jõudmiseks.
Kokkuvõtteks ütles keegi siin minu arvates väga, väga hästi midagi sellist - "ärge lihtsalt lugege tek ja püüdke seda täita. Uurige meetodit või "marsruuti", uurige selle marsruudi piisavalt erinevaid variante, et mõista, mis on oluline ja vajalik ja miks, ja mis on variatsioon, ja siis saate hakata sellest aru saama ja uuendusi tegema." Seda öelnud, minu katsed nimetatud meetodi puhul on tavaliselt kombinatsioon erinevatest teks üldisest menetlusest, ühistest teemadest, mis tunduvad toimivat või mõttekad. Ei ole kindel, kas see on parim lähenemine noobie jaoks omaette, kuna see jätab laia akna muutujate jaoks, erinevalt sellest, et järgida teki täpselt ja otsustada yay või nay.

Näiteks rp/i marsruut, sisaldab teks, kus kasutatakse ühendatud anumate "push/pull" süsteemi (ma arvan, et rõhu all hoidmine või reaktsiooni puhtus kiirendab protsessi oluliselt). Teine versioon on red-p cook 101 video, kus härrasmees lisab vee, rp ja i ja ootab siis veidi enne PSE lisamist, jätkates keetmist umbes 90 minutit, enne kui jätkab. Veel üks versioon väidab, et kõik tuleb lisada RV-sse ja refluksida 24 tundi. 12 tundi, et muuta %50, 18 tundi, et muuta %75 jne. Täielik 24 tundi refluksimist annab täieliku muundamise. Seega on kogenematuil mõnevõrra raske eristada fakti ja väljamõeldist, kui eesmärgiks on nii lai aken.

Ma olen kõik selle poolt, et vähem aega pükstega põllul olla, nii et ma valisin push pull, kuna see pidi olema selle marsruudi jaoks kõige kiirem muundamine. Praeguse seisuga püüan leppida sellega, mis on minu käsutuses. Minu lahendused tehnika, varustuse, raha jne puudumise tõttu on mõnevõrra primitiivsed, ghetto jne. Kuigi nad võivad töötada või olla tõhusad, on see midagi, mida ei tohiks kergekäeliselt võtta. Te teete seda oma ohutuse ja vabaduse ning kulul, samuti teiste riskiga, tõsiselt! Kasutage korralikku jama!

Ja nii, olles uurinud erinevaid meetodeid rp/i eksperimente, võetud Festers SOMM 8. väljaanne, "Ready Eddies recipie for push/pull rp/i" otsustati ja viidi läbi. Koostisosad on: 2 grammi puhastatud PSE-d SU-24-st (9*240mg), 1,2 RP umbes 100 streikristallidest ja umbes 3 grammi I kristalle, mis pärinevad %2 jooditintekstuurist. Reaktsiooni käivitamiseks lisati paar tilka vett. Pärast umbes 30 minutit reaktsiooni käivitamist läks kõik plaanipäraselt kuni RV katastroofilise ebaõnnestumiseni, see on täielikult minu süü, kuna ma kiirustasin ja kiirustasin ja ei mõelnud, et palli mason purk võib piisavalt rakendatud soojuse korral minul ebaõnnestuda. Nii et minu RV-st kukkus põhi välja ja ma kaotasin võib-olla veerandi kuni poole oma reaktsioonisisaldusest põrandale. Ma suutsin kasutada umbes 40ml vett, et päästa ja kombineerida, mida ma sain pyrexi tassi. Meetodis on kirjas, et kui reaktsioon ei lähe soovitud viisil, võib reaktsiooni lõpetamiseks küpsetada 200F juures ja seda ka tehti. Pärast keetmist kõik lõdvenes, tume värvus andis teed heledamale oranžile värvile ja rp oli üsna nähtav ja kõik oli rakendatud kuumuse korral reageerimata - see oli märk, mida ma otsisin. Siit jahutasime ja filtreerisime rp välja, lisades veel umbes 30ml vett. Oranžikas värvus andis teed kuldsemale värvile. Järgmise 20 minuti jooksul lisati reaktsioonisegule aeglaselt umbes %20 NaOH lahust. Saavutati kahvatukollane värvus ja peal olid näha väikesed õlitäpid. Kindluse mõttes lisati veel veidi NaOH lahust ja reaktsioonisegu peal oli märgata kerget kile. Alus koguti 3*20ml tolueeniga. Saadud umbes 70ml lahustit gaasitati seejärel hetkeks, kuni segu muutus väga häguseks. Täheldati mõningast sette tekkimist. Veel üks või kaks hetke gaasitamist, et olla "kindlalt", lõppes sellega, et lahusti muutus kahefaasiliseks. Pärast viimast väikest kokkupuudet HCl gaasiga lükati lahusti põhja pruun kergelt punakas õli. See ei olnud ootuspärane. Kasutati gravitatsioonifiltrit ja pöörati ära vaid hetkeks, et aru saada, et kõik oli tagasi lahuses ja minu filterpaberil oli auk söönud läbi ja mustad jäägid ümberringi nagu oleks põletatud. Filtreerimist üritati uuesti ja vaadati. Lahusti läheb läbi ilma probleemideta, kui pruun/punane osa (mis lõhnab pisut kalalõhnaselt) läheb küll viimasena läbi, hakkab see filtripaberit ära sööma, muutes selle mustaks ja rikkudes katse. See, mis pärast filtreerimiskatset lahusest järele jäi, pandi siis kõrvale ja ühendati kogemata järelejäänud %20 NaOH lahuse H2O-s, kus see kaotas värvi ja muutus jälle väga helekollaseks, nagu ta oli baasimise ajal.

Seda teavet tuleks võtta kui õppimiskogemust mõnede asjade kohta, mida peaks üldiselt vältima. Üks peamisi neist on, et ärge kasutage RV-d, mis ei pea vastu kuumusele! Ükskõik, mida retseptis öeldakse. Olge ohutu, olge ettevaatlik, olge valmis, jääge rahulikuks ja võtke aega, prognoosige, et asjad lähevad valesti ja oodake, et nad lähevad valesti, sest nad lähevad valesti, nii et olge valmis!

Olles seda öelnud, kas keegi oskab mulle midagi öelda, mis kurat juhtus ja kas ma saan midagi teha, et päästa see, mis mu tootest võib-olla alles on jäänud. Ma võin kõigest täpsemalt rääkida ja mul on ka mõned pildid, kui vaja. Samuti, kui saate palun aidata mul mõista rp/i push pull reaktsiooni täpsemaid punkte võrreldes 24h refluksimisega või lihtsalt 2 tundi pliidil keetmisega ja siis filtreerimine/baas/gaas. Tänan teid, härrad, juba ette. Jääge turvaliselt. o7

Last edited:

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Siin on mõned mõtted ja tähelepanekud tagantjärele: Push pull meetodi puhul on tõsi, et tasakaalustatud rõhk vähendab oluliselt muundamiseks ehk "keetmiseks" kuluvat aega. Refluksimine 24h on maksimaalne aeg, et veenduda, et kõik on muundatud ja et toode ei lähe aurustumisel kaduma. Red-P cook 101 demo ütleb umbes 90min pliidil pärast PSE lisamist, refluksi ei mainita. Fester ütleb umbes 12 tundi kerget keetmist pärast PSE lisamist vesinikkloriidhappele, soovitab tagasivoolamist või vähemalt kondensaatori paigaldamist mõne vasktoru abil pika kaelaga kolbi ümber ja külma vee ringlemist. Teises allikas soovitatakse 24 tundi refluksimist, et täielikult keema saada. 18h = %75, 12h = %50 jne.

Tõenäoliselt on hea mõte kõigepealt reageerida RP ja joodiga, ilma E/PSE-ta, ja seejärel filtreerida RP välja, nii et vesinikhappe ja PSE vahel saaks toimuda palju puhtam reaktsioon.
Naatriumtiosulfaati kasutatakse "kaitsevahendina", mis aitab kaitsta ebakvaliteetse töö, st liigse joodi ja asiridiini eest. See ei ole vajalik, kuid aitab lõpptoodangule kaasa.
Viimases etapis, kui kasutatakse HCl gaasi sadestamiseks, on tõenäoliselt hea mõte filtreerida läbi kuivatusaine, näiteks Mg2SO4, nii et ei tekiks H2O ja muud tootekogused.
Mida väiksem on partii, seda vastuvõtlikum on see saasteainetele, eespool loetletud "vabatahtlike" etappide vahelejätmine toimub teie partii arvelt. Olen üsna kindel, et minu eespool kirjeldatud kogemus on vähemalt ühe neist tagajärgedest, kui mitte kõigi kombinatsioon, tulemus. Ma olen üsna kindel, et õli, millega ma lõpetasin, rikuti liigse joodi, vee ja palju happe tõttu. Nagu ma ütlesin, ei oleks ilmselt olnud liiga märgatav, kui ma oleksin teinud 100 g, kuid ainult 1 või 2 g ei jäta palju ruumi vigade või hooletuse tegemiseks.
Tulevikus võetakse palju rohkem aega ja hoolt, et tagada suurem toodang.

Väike äratundmine, mille ma tegin, kui tegelesin anumate gaasistamise / survestamisega, on veenduda, et kasutan MALE, kui lähen välja ja FEMALE, kui võtan sisse - ma mõtlen, et see on ainult mõttekas, eks? See ei ole algajale päris ilmselge - eriti kui improviseeritakse nullist, see ei ole teema, mida ma olen kunagi näinud, et seda mainitakse seadistuse ehitamisel, või võib-olla ma jätsin klassi vahele, kui seda õpetati. Alumine rida, mida ma üritan öelda, on "minna vooluga kaasa" nii hästi kui võimalik - probleemide, nagu lahtised liitmikud või tihendid jne, ees seisvad probleemid minimeeritakse ja võimalus lõhkuda mingeid tihendeid väheneb.

Tundub, et bb foorumi liikmetel on erinevad tasemed. Need, kellel on, need, kellel ei ole, ja need, kellel pole kuradi aimugi. Keegi teine ütles väga hästi: "Iga idioot võib dubleerida reaktsiooni täiuslikes tingimustes laboratooriumi keskkonnas, kui ta maksis oma õppemaksu." Palju sellest, mida kõik teised teevad, võib võrrelda kunstiga, mis on kokkaja enda tunnistus, kuna tingimused, materjalid, koostisosad, seadmed, asukoht jne. on kõik erinevad. See, et midagi teise juhiste järgi tööle saada, on tõesti enesestmõistetavaks võetud ime. Eriti siis, kui sa pidid selle ise välja mõtlema, proovimise ja eksimuse teel, kui enamik maailmast toetub sulle ja ressursid on piiratud. Teatav kogus õnne on muidugi vajalik, kuid tuleks taas austust tunda keskkoolist väljalangenud inimese vastu, kes suudab ekstreemsetes tingimustes ja riskiga toota väga kõrge kvaliteediga toodet optimaalse saagise ja tõhususega ning minimaalse raiskamisega. Võime teha seda kõike, mis tuli näiteks Walmartist, oma äranägemise järgi, on minu arvates üleloomulik omadus.