Info erowid ja mitmesugused teised leitud reddit ja muud keemikute kogukonnad võiks olla ok väga kvalifitseeritud keemikud, kuid mitte piisavalt üksikasjalik, ja ikka mõned muutujad mängu (põhineb lähteainete korjatud), kulud ja untold asju, mis võiks teha elu palju lihtsam võimaldab keskpärane keemik saavutamisel suur sünteesi kõrge saagikus. Ja on vähem probleeme viimases, kuid mitte vähemtähtsas osas puhastamine - muidu lõpptulemus on põievähi lõpptoode, ei ole tõesti eesmärk, kui püütakse luua üks kõige nauditavamaid kemikaale vintage farmakoloogia.
Ainus koht maailmas, kus see on endiselt farmaatsiatoode, on Lõuna-Aafrika, kuid ISO/kvaliteedikontrollid on nii kehvad, et pillide blistrid sisaldavad O-tulidiini ja see on üks paljudest põhjustest, miks inimesed, kes neid kuritarvitavad, lõpetavad selle haigusega. Üks väga vähestest juhtudest maailmas oleks illegaalne sünteetiline toode parem kui farmaatsiatoode.
Mul on juurdepääs avaldamata teabele, mis on mulle jäetud 3 erinevatelt väga kvalifitseeritud keemikutelt, kes tegid mitu partiid MQ-d (ja ma võisin kinnitada selle puhtust, saadeti kaks korda laborikatsetele) - seoses kontrollitavate lähteainete kättesaamisega, ilma et raisata aega lisatoimingutega, väga üksikasjalik kirjeldus avaldamata või mittetäielike alt. sünteesi marsruutide kohta, samuti üksikasjad lihtsa / tõhusa puhastusprotsessi kohta.
Mul ei ole keemiline taust, mistõttu minu arusaam sellest pärandist on piiratud. Nägin MQ "tagasituleku" trendi, isegi kui praegu lihtsalt nähakse lõigatud teistes kemikaalides (wtf, miks - ja ei, ei räägi NMQ-st või MMQ-st, mida müüakse hiinlastelt) ja mitte avalikult (võib-olla parem nii? Ma kujutan ette, et benso narkomaanid saavad mõned lihtsalt selle maine tõttu või teismelised, kes nägid Wolf of Wallstreet netflixis - ja mõtlevad halvimal juhul, kui nad võtavad veel ühe pungi, lihtsalt magama või lähevad benso plahvatusse - me kõik teame, et ei lõpe ilmselt nii, selle asemel igavene uni) - ma ei tunne, et jagada infot selles avalikus postituses - kuid huvitatud keemikud, kes soovivad saavutada selle sünteesi, kui see on isiklikuks kasutamiseks või lihtsalt jagada mõne üksikisikuga, kes teab, mida nad teevad - samuti mõned lähteained, mida ma võin anda tasuta (sõltuvalt teie riigist) - võivad mulle PM-i saata.
PS: mul ei ole teaduslikku tausta, kuid ma ei ole täiesti rumal - iga LE seotud isik, kes peaks minema tegema paremaid asju, nagu terroristide või pedode jahtimise asemel raisata aega siin, või iga juhuslik wannabe clueless keemik, kes lihtsalt tahavad lähteaineid tasuta - siis ei raiska klaviatuuri võtmed üritab minuga ühendust võtta