Looking for a vendor Metakvaloon Euroopas

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tere,

Olen sageli kuulnud, et metakvalooni on lihtne sünteesida ja saada lähteaineid, kuid miks ei tooda ega müü keegi seda Euroopas?

Üheksakümmend üheksa protsenti sellest pärineb Hiinast või Indiast ja nendest riikidest, eriti minu kodumaale, on raske metakvalooni salakaubana toimetada, sest iga sealt pärit pakendit kontrollitakse põhjalikult. Lõuna-Aafrikas on metakvalooni kõige lihtsam hankida; kui võtate ühendust diileriga, kes valmistab tablette, saate isegi puhast metakvalooni pulbrit. Kuid nagu ma mainisin, on salakaubavedu keeruline.

Otsin ühendust pikaajalise äri jaoks Euroopas. Ma ei kavatse osta seda isiklikuks kasutamiseks; ma tahan seda müüa pillide kujul ja tuua Quaalude uuesti Euroopasse.

Võtke minuga ühendust, kui saate hankida häid koguseid ja teie hind on hea.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
ma arvan, et selle lihtsalt bc seal on lihtsalt ei ole piisavalt nõudlus Euroopas parim u saab teha, kui u rl tahavad seda lihtsalt lihtsalt toota ise

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ma tean head keemikut, kuid lähteaineid ja lähteainete valmistamiseks kasutatavaid materjale vaadatakse minu riigis väga hoolikalt. Ja kui ma smugeldaksin lähteaineid Indiast või Hiinast, siis võiksin ka metakvalooni pulbrit/pille smugeldada.

Mul on vaja mõnda kontakti, kes saab salakaubana toimetada või kes saadab Euroopa piires.

View previous replies…

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
jah, kuid nende super ez teha u saab kergesti teha em alusmaterjalidest. atsetüülantranüülhapet phtaliinanhüdriidist või metüülantranilaadist o toluidiini tolueenist ja fo katalüsaatoriks u saab kasutada al sorts of shit nagu PCl3, POCl3, PCl5 või polüfosforhape. kvaluude on üsna ez sünteesi

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Kõik räägivad, et see on lihtne, kuid keegi ei taha müüa või valmistada kvaalideid. Nii et kas see ei ole lihtne või keegi ei taha raha teenida lol.

Aga o toluidiin on väga mürgine, seega on vaja korralikke seadmeid, et mitte saada vähki.

Ja uskuge mind, nõudlus on olemas. Ma võiksin müüa 20-30k pillid kuus kergesti. Quaaludes on unikaalne narkootikum, parem kui bensod.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Jah, kindlasti võib nõudlus olla olemas, kuid kas sa ei usu, et ppl lihtsalt proovib seda 1 kord ja siis ei jätka? u kõigepealt tuleb seda rohkem pushida mainstream siis on suur raha teha

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,894
Deals
1
Kindad, näomask ja ventilatsioonikapuut? See ei ole ohtlikum kui Al/Hg tootmine või muude nitroühendite kasutamine salajases sünteesis.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
jah Al/Hg on lihtsalt teisel tasemel lahustuvad elavhõbedasoolad on rl ei mängi aga o toluidiin aint that bad. gaasilõksu ja hingamisaparaat on prolly piisavalt

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
50 minu klienti ostaksid seda otse ja uskuge mind, et kvaalid leviksid minu riigis nagu kulupõlengud

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
hm ig siis minna seda tegema sum. see ei vaja keemikut selleks

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Mees, see on ÜKS asi, mida ma kunagi tahtsin teha. Too ludes tagasi :D Võib-olla järgmisel aastal! Ma jään sel aastal ainult 4MMC keetmiseks