- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 67
Leuckart on nii lihtne, kuid saagid on absoluutselt prügikast.
Kui inimesed suudaksid välja mõelda, kuidas saagist suurendada, aitaks see salakeemia kogukonda nii palju.
Ilmselt saab katalüsaatorina kasutada magneesiumkloriidi, mida ma olen netist kogunud, võib-olla aitab see saagist paar protsendipunkti.
Kui inimesed suudaksid välja mõelda, kuidas saagist suurendada, aitaks see salakeemia kogukonda nii palju.
Ilmselt saab katalüsaatorina kasutada magneesiumkloriidi, mida ma olen netist kogunud, võib-olla aitab see saagist paar protsendipunkti.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
Mul ei ole linki käepärast, kuid olen roodiumi arhiivide hulgast lugenud, et veega täidetud Dean Starki lõksu kasutamine suurendas pärmi. Vee eemaldamine selle tekkimisel, kuid lõksu täis hoidmine andis parema tulemuse.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 157
Lühiülevaade: Advancement in the Synthesis of Amine through the Leuckart Reactionby Qasim Umar and Mei Luo
Siit on näha massiivset saagise ja ka kiiruse suurenemist.
Lühiülevaade: Leuckarti reaktsiooni kaudu toimuva amiini sünteesi edendamine
Käesolevas ülevaates esitatakse kokkuvõte reaktsioonidest, mis toimuvad "Leuckart-tüüpi reaktsiooni" käigus. Arutatakse amiinide sünteesi tähtsust ja hiljutisi edusamme lihtsate ja odavate meetodite abil, kasutades kergesti kättesaadavaid tooraineid. See ülevaade sisaldab kõiki...
www.mdpi.com
Siit on näha massiivset saagise ja ka kiiruse suurenemist.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
Ma ei saa sellest paberist midagi aru, palun selgitage see lahti. Samuti, kui suur on saagis sellega, milliseid kemikaale on vaja kasutada ja kui kiiresti see kiirendab jama? Kui võimalik, siis tehke skeem plz.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Ok, kui palju on pärmi suurenemine ja kas selle kohta on tehtud sünteesi suhe Chemsiga