Question Meth hcl soolad kristallideks, kuidas?

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Hei nii üks mu sõber vend andis talle veepudeli täis vedelikku igatahes mu sõber ulatab mulle pudeli ja ütleb, et seda tuleb aurutada ära
Nii et ma panin kogu sisu Pyrex-kaussi ja vaatasin, kuidas see aurustub ja kõik, mis jäi, oli mingi valge ish-sool, mis on vist meth hcl?
Kuidas ma seda kristalliseeriksin? Sest kui proovisin seda suitsetada, võtab see nii kaua aega, et see tagasi praguneb ja kui see juhtub, siis on see nagu pisikesed pisikesed asjad, kui see on mõttekas.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Õige jama näeks välja nagu ämblikuvõrgud, ringikujulised dodad kiirgavad kiired. See, mida te kirjeldate, ei ole midagi sarnane met hcl-ga.

View previous replies…

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Vabandan, et oleksin pidanud üksikasjalikult selgitama

nii, et kui ma üritasin aurata, siis ilmselt ei olnud mul piisavalt teadmisi
Ma valasin seda tassi ja panin selle otse kuumuse peale, mis jättis mulle lõpuks tahke toote kuiva toote, kuid ma pean kuumutama seda nii kiiresti, et lõpptoode oli hägune ja mitte kristalliline, nii et ma ekslikult kallasin selle lahustamiseks destilleeritud h20 asemel kraanivett sisse
Igatahes proovisin seda ja kindlasti on see toode, aga kas on kuidagi võimalik parandada selle välimust ja aega, mis kulub pärast süütamist tahenemiseks?

Attachments

• ZhBkzyAlHa.jpg
    ZhBkzyAlHa.jpg
    4.8 MB · Views: 157
  • RcXnb6ShFy.jpeg
    RcXnb6ShFy.jpeg
    3.4 MB · Views: 159
  • q0zkBpenGu.jpeg
    q0zkBpenGu.jpeg
    3.4 MB · Views: 144
  • ndrkyYQbsD.jpeg
    ndrkyYQbsD.jpeg
    3.8 MB · Views: 153

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
A/B-ekstraktsioon aitaks selle eesmärgi saavutamiseks palju ära teha. Mul on oma failides segunemisvõime skeem, kuid põhimõtteliselt kasutaksite hcl neutraliseerimiseks baaskemikaali ja koguksite peal hõljuvat õli ( see on metamfetamiini alus), seejärel lahustaksite selle teises lahustis ja mulliksite HCl gaasiga läbi või lihtsalt lisate HCl-hapet tilkhaaval ja sadestate met HCl, seejärel kristalliseerite selle ümber

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Ma võin eksida, aga ma usun, et te viitate sellele, mida me USAs nimetame "wagon wheels". Tavaliselt nähakse seda, mida nimetatakse idioodi efedriiniks. See on narkootikum, mis ei ole valmis reageerinud, see võeti liiga vara maha. Ma viitan punase p meetodile. Tegelik met, kui aurutatakse on ring pikkade teravate kristallide teravikuga, mis on suunatud sissepoole keskele, kogu aeg ümber tassi. Sees on "V" kujuga kristallid. See on see, mida on näha pinnal. Selle all on see, mis meenutab märga suhkrut... kuni see täielikult kuivab.
Aga see on väga hüdroskoopiline. Et moodustada kristalle, mida ma asi tahaks...lihtsalt lahustage oma paska näiteks soojas alkoholis, etaloolises alkoholis ja ja lihtsalt natuke destilleeritud vees. Lihtsalt piisavalt, et lahustada see, mis sul on. Laske kuivada. Ärge häirige seda enne kuivamist.
Tänan teid.

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Ma pidasin silmas IDIO EPHEDRINE. Õigekirjakontroll sai mind jälle kätte. Ma ei pidanud silmas idiot.... Lol

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Jodoefedriin. Saite ise seekord jood- efedriini vaheühendiks, kui kasutate hüdroonhapet või joodfospori. See näeb mulle ikka välja nagu eutiloon, aga välimus ei ole kõik. Mõnikord ma võtan oma põletatud metat ja jooksen atsetooniga läbi ja kuivatan seda pirukapannil pliidil ja see näeb välja sarnane nagu seevtoo aga natuke läikivamalt

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Ma ei ütle, et ma olen kindel, et see on see, mis see on .. Ma nõustun siiski, et see midagi, mida ma usaldaksin, ennekõike, ja kui dude otsib mõned halb karma, ta ei tohiks panna seda välja tänavale, et keegi teine võib-olla sureb.🤬 Minu teada võib sul olla õigus selles, mis see on, aga ma olen kindel, et me oleme nõus, et see sobib paremini prügikasti kui võimalik, et kedagi vigastada. Ma oleksin väga ettevaatlik selle perseaugu suhtes, kes selle talle andis. Igaüks, kes paneb aega, vaeva ja riski, et midagi valmistada, ei anna seda kindlasti mitte lihtsalt ära. See tähendab, kui ta ei taha, et sa ei oleks pildil. See on ainus põhjus, mis mulle pähe tuleb. Kui keegi mulle midagi sellist annaks, siis ma murraksin selle uudishimust tagasi. Igaüks teeks seda. Aga kui see niimoodi tagasi tuleks? Ma laseksin paaril poisil seda mulle lähedalt ja isiklikult uurida nagu. Idk tõesti... Vähemalt oleksin väga ettevaatlik selle mehe suhtes.
See sotsioloogiline aspekt oli minu jaoks kõige raskem aastaid tagasi ka. Aga pärast kahte süüdimõistmist, sest ma usaldasin kedagi, ...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Kui see oleks eutüloon, siis te teaksite seda. Eutüloon maitseb nagu must lagrits ja mitte midagi metamfetamiini sarnast. Mis minu jaoks maitseb mõnikord nagu väävel või jood, kuid kindlasti mitte lagritsat

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Keegi saatis mulle paar nädalat tagasi tasuta proovi eutüloonist, see oli esimene kord, kui ma seda isiklikult nägin. See ei ole kindlasti see. Eutylone ei "pragu tagasi" mitte mingil juhul. See muutub pruuniks amorfseks tahkeks, mis meenutab merevaiku. Ei mingeid kristalle

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Kui soovite seda lihtsalt paremaks teha, kuid ei nõua, et see oleks "jää", siis võiksite selle võimalikult peeneks purustada ja loputada jääkülma atsetooniga. Teine võimalus on kallata peale keeva veevaba alkoholi ja filtreerida see kuumalt. Siis võiksite veel proovida seda ümberkristalliseerida, aga kui ei saa sel viisil täiesti selgeks

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Heya, mis lahusti ei oleks parim, sest ma tegin teise koki ja minu lõpptoode näeb välja selline
Maitse tõesti soolane nagu tõeline tugev lol ja muidugi võtab aastaid, et lõhkuda tagasi toru see on peaaegu lihtsalt metüülõli, mida ma püüdsin aurutada ja kristalliseeruda, mida ma olen teinud valesti ja kuidas ma saan parandada? Ma saadan varsti foto

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Selle tõenäoliselt meth tehtud etüül 2 fenüülaketoataat (bmk lähteaine) ja redutseeritud Al / Hg (Im peaaegu kindel, sest esimest korda ma tegin met seda teed tulemus oli sama välimusega, aeglane crack-backing kraam ja lõpus, kui selle suitsetatud see mingi keedetud ( destillatsioon eemaldada impirites ja kunagi oli selline probleem kunagi)

gumkac1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
jah, see näeb välja nagu p2p met. kui see nii on, siis tõenäoliselt ei saa te kristalli. Kuigi täna õnnestus mul põhimõtteliselt kogemata kristalliseeruda meth racemate, lisan sellest foto, olin üllatunud, ma ei ole kunagi midagi sellist näinud. See kristalliseerus umbes kuu aega suletud konteineris umbes miinus 5 kraadi juures. Kui teil on D-meth, lahustage see lihtsalt alkoholis, kuumutage seda, seejärel filtreerige ja laske aeglaselt kristalliseeruda. Või proovige külmutatud atsetooni. Ümberkristalliseerumise kohta on palju juhiseid.
EtaQ2MSbnp
Na6hDorvid
W3k9LMRXEW

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Nüüd, kui see on tagasi minu toidule tulnud, et ( op) ei ole kindlasti met. See on kraam, mida Hiina müüb teaduskeemiana. See on asendatud katinoon. Nad nimetavad seda BU crystal või mõneks selliseks. See on kindlasti stimulant, tapnud paar tosinat inimest. Ma ei olnud selle olemasolust teadlik, kui see postitati, kuid ma olen kindel, et see, mis teie piltidel on, on katinoon ja kindlasti mitte metamfetamiin.

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
See meenutab mulle punast p ja ma keedan, mis ei olnud valmis reageerima. Ei pragune tagasi, kui algselt aurutatakse. Laske seista ja see tuleb tagasi igasugune kleepuv kleepuv kraam ja kes teab mis värvi.
Aga kõik punased p, mida ma olen kunagi teinud vapes tagasi pikad kõhnad teravad kristallid, mis on suunatud sisse, väljastpoolt, samas kui keskel on klastri fuq v-kujuline kristallid. Mitte midagi sellist nagu see, mida ta näitab. Miks sa üldse üritad kedagi nii palju usaldada, et olla tema katsejänes, mul pole aimugi. Esimene punane lipp, ta andis selle sulle vape off....? Uh huh... ja kas ta arvas, et ta tegi seda heast südamest? Ma oleksin teie sõbra suhtes väga ettevaatlik, kui ma oleksin teie asemel.

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
See näeb prety palju nagu meth jälgedega magneesiumsulfaat või naatriumsulfaat või lihtsalt aeglane kristalliseerumine reacemate kristallid näeb välja, et minu pikk kogemus tegemise meth erinevatel viisidel prekursor ma mainisin oli lisandeid probleeme, kui vähendada, kuid kes teab keegi ei saa identy aine pildi ....