Looking for a vendor MDMA lähteained täiesti seaduslikud USAs?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Ma otsin alternatiive pmk glütsidaatestritele ja sooladele ning USAs jälgitakse neid nüüd mingil kujul, alates rangelt ebaseaduslikest kuni erijärelevalvenimekirja kantud aineteni. Nad on tuntud ja minu turvalisuse vajaduste jaoks on see isue.

Nii et nad panid need kemikaalid hiljuti erilise järelevalve nimekirja;

metüül-2-(1,3-bensodioksool-5-üül)-3-oksobutanaat (MAMDPA; MDMAPA).

Mind huvitab, kas kellelgi on selle kemikaali etüülversioon.

On olemas ka MAPA mittekontrollitav amfetamiini lähteaine analoog, kuid ma usun, et MGPA ehk metüül-3-okso-4-fenüülbutrüaat on USAs täiesti seaduslik, nagu ka etüül-3-okso-4-fenüülbutrüaat.

Ma ei tea, kas metüül-3-okso-4-fenüülbutrüaadi metüleendioksüversioon või etüülvariant on saadaval.

Muidu, kui on mingeid uusi, USA-s seaduslikke kemikaale, olen ka neile avatud. Kui keegi oskab mulle õiget suunda näidata, oleks see suurepärane! Tänan teid!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Ükski neist ei ole " täiesti seaduslik" USAs analoogide seaduse alusel. Kõige madalama tähtsusega mdma lähteaine on kaugelt Sassafras albilum. See on laialdaselt kättesaadav USA idaosas 🇺🇸

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
See on väga hea mõte. Ma arvan, et ma vaatan asju, mis kuuluvad analoogilise seaduse alla, sest tundub, et seda ei kasutata sageli süüdistuse esitamiseks. Tugevalt halli ala, kui see on mõistlik.

Nii et see keerab minu mõtteviisi pea peale.

Sassafras on leitud rohkem kui idas, lõuna- ja keskosa piirkonnas on seda ka. See on väga mugav isikliku skaala keemia. See ja vanilje lol.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Noh, see on föderaalseadus, mis tähendab, et te peaksite Dea poolt süüdistuse esitama, ja see oleks föderaalne süüdistus ja föderaalne vangla, kui veenvalt. Ma ei loodaks, et kohalik LE EI kutsu neid küll, ma olen üsna kindel, et nad kutsuksid

mithyl2

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
27
vaadake enda mdp2p sünteesimist. saate alustada etüülvanilliinist