- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 67
Ma otsin alternatiive pmk glütsidaatestritele ja sooladele ning USAs jälgitakse neid nüüd mingil kujul, alates rangelt ebaseaduslikest kuni erijärelevalvenimekirja kantud aineteni. Nad on tuntud ja minu turvalisuse vajaduste jaoks on see isue.
Nii et nad panid need kemikaalid hiljuti erilise järelevalve nimekirja;
metüül-2-(1,3-bensodioksool-5-üül)-3-oksobutanaat (MAMDPA; MDMAPA).
Mind huvitab, kas kellelgi on selle kemikaali etüülversioon.
On olemas ka MAPA mittekontrollitav amfetamiini lähteaine analoog, kuid ma usun, et MGPA ehk metüül-3-okso-4-fenüülbutrüaat on USAs täiesti seaduslik, nagu ka etüül-3-okso-4-fenüülbutrüaat.
Ma ei tea, kas metüül-3-okso-4-fenüülbutrüaadi metüleendioksüversioon või etüülvariant on saadaval.
Muidu, kui on mingeid uusi, USA-s seaduslikke kemikaale, olen ka neile avatud. Kui keegi oskab mulle õiget suunda näidata, oleks see suurepärane! Tänan teid!
Nii et nad panid need kemikaalid hiljuti erilise järelevalve nimekirja;
metüül-2-(1,3-bensodioksool-5-üül)-3-oksobutanaat (MAMDPA; MDMAPA).
Mind huvitab, kas kellelgi on selle kemikaali etüülversioon.
On olemas ka MAPA mittekontrollitav amfetamiini lähteaine analoog, kuid ma usun, et MGPA ehk metüül-3-okso-4-fenüülbutrüaat on USAs täiesti seaduslik, nagu ka etüül-3-okso-4-fenüülbutrüaat.
Ma ei tea, kas metüül-3-okso-4-fenüülbutrüaadi metüleendioksüversioon või etüülvariant on saadaval.
Muidu, kui on mingeid uusi, USA-s seaduslikke kemikaale, olen ka neile avatud. Kui keegi oskab mulle õiget suunda näidata, oleks see suurepärane! Tänan teid!