Question Lsd, tume pulber?

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Hei, tahaksin teada, kas keegi on kunagi näinud LSD-d halli/musta pulbri kujul? Keegi minu tuttav tellis väikese koguse ühest Hiina firmast ja ma arvan, et teda on petetud... ta segas 0,22g 100ml IPA-sse, kuid katsealune ei tundnud pärast 2-3 tilka mingit mõju. Kas kellelgi on aimu? Äkki ta tegi midagi valesti. Aga ma ei ole kunagi kuulnud mustast pulbrist lsd-st.

Gale

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
10 aastat tagasi ei olnud must või tume LSD-pulber haruldane, puhtus suurenes oluliselt ja hinnad langesid pärast TGUK VS JORi konflikti. Ma nimetasin tumedat kraami alati Hiina xtaliks. Üks müüja TMG-s müüs Hiina LSD kataloogi, mis oli helepruun. Ma ei ole kindel, mis teil on, kuid kõlab nagu ehk lähteaine. Mida sa selle eest maksid? '

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Kirjutasin teile privaatselt...ootan teilt vastust..olge hea.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Palun toote nimi? võimalused tahavad omandada mõned sellest, kui see toimib hästi.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
ma sain proovi sellest pruunist pulbrist Hiinast ja see osutus inaktiivseks, võib-olla on see mingi prekursor??...ma ei tea, minu proov sattus prügikasti...kuid mitmed seaduslikud katinoonide tarnijad reklaamivad seda seni nii L.S.D. kui ald52, vähemalt mulle oli see salapärane, nii et ma küsisin proovi, in vitro tulemus: inaktiivne hästi kohandatud annustes.

T0lek511

Don't buy from me
Resident
Reaction score
86
Deals
1
LSD kui pulber on jama number üks. LSD on nii tugev, et seda müüakse nagu vedelikku