Looking for a vendor Otsite 35%-37% soolhappe müüjat

leopard12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Nagu pealkiri ütleb, otsin 35-37% soolhappe müüjat. Tänan ette abi eest

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
lihtsalt minna poodi ja osta HCl nad müüvad 30% puhastamiseks ja siis lihtsalt destilleerida seda, kui u vaja seda rl puhas, kuid enamasti raua saastumine onnt liiga suur issiue ja üldiselt u ei vaja seda fuming 30% peaks töötama sama hästi u lihtsalt vaja arvutada vahe, kuid see aint liiga raske.
riistvarapood on sinu parim sõber ja kõige usaldusväärsem tarnija.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Soolhapet ei saa destilleerida.............

View previous replies…

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
... u ofc võib kunagi kuulnud aseotroop? dont levitada vale kui teavet, kui u ei ole mingit aimu keemia.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Atseotroop ehk konstantse küttepunkti segu on kahe või enama komponendi segu vedelikus olekus, mille proportsioone ei saa muuta ega muuta lihtsa destillatsiooniga. See juhtub seetõttu, et kui atseotroopi keedetakse, on aurus samad koostisosade proportsioonid kui keetmata segus.

Palun seletage nüüd, kuidas te tahate seda teha ilma totaalse ajupimeduseta. Sa ütlesid destillatsioon, nii et mine seleta, kuidas sa tahad seda destillatsiooniga teha.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
minu point oli lihtsalt, et u saab eemaldada contaminats nagu raua shit destillatsiooniga i dont eaven know what ur issiue is.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Soolhapet ei saa destilleerida.............

View previous replies…

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
NCPwVKqW0l

mis see siis on? im lõhnab aseotroopi 🤔

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
või kui u tahad sum tõestust teha mulle teene lihtsalt proovida seda

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
aseotroopsetes segudes on segu keemistemperatuur erinev üksikute komponentide keemistemperatuurist, kui püüate destilleerida HCL-i ja vee segu, siis moodustuv aur on tõepoolest erineva koostisega, nii et väikestes kogustes saate tõepoolest mingil määral destilleerida HCL-i, kuid mida rohkem püüate seda kontsentreerida, seda enam muutub auru koostis piisavalt lähedaseks vedeliku omale, et moodustada aseotroop, sel hetkel lihtsalt lahuse kuumutamine ei põhjusta mingit täiendavat eraldumist, isegi kui te kohtate selleks näiliselt vajalikku soojust, See on nii, sest aur säilitab sama koostise kui vedelik, kui te tahaksite sellest mööda minna, siis oleks vaja täiendavat ühendit (entrainer), mis võib muuta aurufaasi koostist, mis võimaldab edasist eraldumist "lõhkudes" aseotroopi. HCL/vee segu puhul võite seda saavutada alkoholide või orgaaniliste lahustite, nagu tolueen, abil.

See kõik on öelda, lihtsalt leida hea allikas suuremate kontsentratsioonide jaoks, sest üksi tehes seda väikeses mastaabis tõenäoliselt ei ole kulutasuv.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
lol Mulle meeldivad mõned siinsed argumendid (niikaua kui ma ei ole see inimene, keda nimetatakse idioodiks) been there, done that! Ha jk.
Ma TAHAN tunnistada, et kuni viimase ajani ei teadnud ma, et HCL-iga saab ainult teatud % kontsentratsiooni.
Ma teadsin küll alkoholist tulenevatest aseotroopidest, kuid ei teadnud, et HCL-i puhul on kontsentratsioon nii madal (olen kindel, et selle aine tünnis olev keha ei nõustuks selle hinnanguga!), nii et ma ei teadnud, et mul on tegelikult 5L conc. HCl-hapet.
Peab elama, et õppida! Tegelikult olen seni kasutanud ainult 10% kraami tbf.
Seda oli üllatavalt raske saada siin riigis lihtsalt veebilehtede kaudu tbf.
nüüd olen hädas tsükloheksüülamiini või n-butüülamiiniga. Seal on AINULT midagi - isegi kui ma teen ühe RXN-i, siis ma planeerin nagu kaks RXN-i ette, sest ma olen nüüd teadlik, kui kaua kestab sitt kogunemine!

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Ma ei usu, et OP tõesti mõistab HCL-i omadusi, kuna HCL on kontsentreeritud vedelik ainult umbes 35% ulatuses, suuremate kontsentratsioonide korral mullitab see lihtsalt õhku, kuna HCL on puhtal kujul gaas, see aitab kaasa selle sittadele destilleerimisomadustele, lisaks on HCL-l kõrge sidumine veega, nii et lihtne destilleerimine pärast 20% HCL-i ja 80% vett muutub võimatuks, kuna see on koostis, mis tavaliselt moodustab selle segu puhul azeotroobi, vähemalt ilma kaasaaitajaga, kuid oluline on ka märkida, et sõltuvalt kaasaaitajast võib olla vaja teha täiendavat eraldamist, et eemaldada lahustid.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Rääkimata sellest, et HCL-i saatmine sellises kontsentratsioonis on raskete regulatiivsete nõuetega, kui te seda ilma nõuetekohase paberimajanduseta riigisiseselt saadaksite, võite riskida postitöötajate tõsise kahjustamisega, mida ma kahtlen, et keegi siin toetab, Mõnes riigis võib see olla isegi piisav, et osta teile terrorismi tasu.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
ABSOLUUTSELT! See oli eraviisiline transpordifirma ja 5L konteiner "basseini puhastusvahend" ja nii nad teadsid täpselt, mis see on - mul ON VÄGA OLULINE, et mul on mullivann, mida ma puhastan oma emale DUH!
Haha, see on päris mugav, et ma ostsin 5L seda, sest kui ma seda kasutan, mis ei tohiks nüüd enam kaugel olla - kas see või aseotroopne väävelhape, aga see on täiesti teine lugu, sest see on soolamiseks (mis tahes tugevuses, mida on vaja - ma olen õppinud mahukolbide kohta. Päris huvitav).
Ma maksin läbi nina shipping, et olla õiglane... £ 50 kui ma mäletan...
Oh ja haha ma ostsin 25g NaBH4 APC Pure'ist (suurepärane ettevõte, ei ole üldse nende suhtes diss) ja maksin nagu £ 30 või võib-olla isegi £ 50 kohaletoimetamise eest, kui toode oli nagu £ 12 haha
😛 loll, kuid wotcha gonna do! Kui teil on seda vaja, siis on seda vaja - oo oota, kas mul on seda vaja?! Haha oh jah NaBH4 ma tegin, iv kasutasin seda. Oli suur nüüd vaja ja ootan vaakumkambrit + pumpa

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Ma võin sellega olla erandiks, sest ma saan vaid aeg-ajalt tilgakesi, nii et ma ei tea. Ma olen kindel, et kui te otsite tegelikult müüa ja investeerida, on see teine lugu - ma olen isiklikuks kasutamiseks / kognitiivse vabaduse mees.
Olnud vanglas diilimise eest. Ei taha uuesti sekkuda, nii et sain ma keemia! Haha