Question Labori asukoht

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Hei BB!

Ma olen selle valdkonna teadmiste kogumise ajal kinni jäänud ja see mõte on mul algusest peale meeles olnud.

Kuhu ma saan oma laboratooriumi panna? Mul on suur paranoia, mis viib mind selleni, et mul on hea opsec, kuid antud juhul on see minu jaoks olnud overkill, mõni vihje?

Minu esimene mõte oli luua väike off-grid punker, et saaks rahulikult küpsetada, kuid maa hinnad ja kogu see seaduslik sitt taga on peavalu.

Armastusega, kpach!

Solution
For most people the best place to have a lab is don't have one. Use non specific equipment when you can and use the specific equipment and then put it away in the back of the closet or somewhere hard for snoops t get to. Make it something mundane. 20l reactor? Nah that's an old water heater the trash man wouldn't take, says so right on the box. That old deep freezer with a padlock in the garage? I put a lock on it so no kids would climb into it, it hasn't worked in years, hell I lost the key years ago

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Parim koht, kuhu peita, on minu arvates tasapinnaline külg. Niikaua kui te ei lase end paranoia käes ja suudate oma meeled jahedana hoida. Keegi ei otsi tavalisest kohast midagi ebatavalist. Jälgi lihtsalt, et sa oma jäljed ära kataksid ja ümbruskonnale ebamugavusi ei tekitaks. Mul on kogu sellele teemale pühendatud huvitav raamat. DM mulle, kui tahad seda saada!
G0NBwP6qxl

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Ma näen, et see on nagu Graymani kontseptsioon, tänan teid panuse eest! Ma dm teile kohe.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Enamiku inimeste jaoks on parim koht, kus laboratooriumi ei ole. Kasutage mittespetsiifilisi seadmeid, kui saate, ja kasutage spetsiifilisi seadmeid ning seejärel pange need ära kapi taga või kusagil, kuhu on raske nuhkijatele t saada. Tehke sellest midagi igapäevast. 20l reaktor? Nah, see on vana veesoojendi, mida prügimees ei võtaks, nii on kirjas otse karbil. See vana sügavkülmik koos tabalukuga garaažis? Ma panin sellele luku, et lapsed ei saaks sinna sisse ronida, see ei ole aastaid töötanud, kurat, ma kaotasin võtme aastaid tagasi.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Varjendades vahendeid, mida kasutaksin, et see tunduks normaalne, mulle meeldib see idee väga! Tänan teid, mu sõber!

Solution

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Ma olen Fritiga kuni viimase sõnani nõus. See ei ole selline rünnak, mida te tahate kutsuda ja püüda tõrjuda. Parimal juhul on selle stsenaariumi puhul, kui nad üritavad millegi järele haarata, olla kummitus. Püüa improviseerida ja maskeerida kõik koduseks kraamiks. Põletage kõike ühekordselt kasutatavat, mida saate. Püüa hoida konkreetsed asjad võimalikult kaugel, vähemalt demonteeri, eralda need hästi lahku ja peida end parimal võimalikul moel ning püüa omada usutavat ettekäänet. Kõik, mida hoitakse, ei tohiks olla ebaseaduslik ja kindlasti mitte liiga kahtlane, ja kõik, mida võidakse koos kasutada, peab olema väga väheses kontsentratsioonis, näiteks ärge hoidke oma salongis mugavuse huvides lahustikukappi, mis on konserveeritud laiskusest. Ärge hoidke oma kapis kõike, mida vajate shake n bake jaoks. Ilmselge värk, aga ärge mõtle ka selle peale liiga palju. Peida silmapiiril on õige tee. Püüa võimalusel vähendada mastaape ja valmistada vähem, kui vähegi võimalik.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Ma olen äärmiselt tänulik teie ja ülalpool toodud inimeste sisendi eest, minu labori idee on nüüd vähem udune! Ma hindan seda väga kõrgelt.