Question IV algajatele.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Tere siin võib-olla üsna rumal küsimus 😀 kuid im huvitavad inimesed,kuidas te süstida met või mõned nagu 4 mmc? Ma ei leia selget vastust, nii et ma küsin temalt...sorry, kui mõni juba postitas selle....

Nii nagu ma näen mõned inimesed lihtsalt segada steriilset vett nagu purustatud met ja siis lihtsalt süstida otse ,kas see on ohutu ? Või on vaja lisada nagu limuntus või midagi sellist idk
Ei ole kunagi kasutanud IV lihtsalt uudishimulik...ty
Kui mõned on exp palun ma oleksin õnnelik, kui te saate jagada oma kogemusi

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Ma ei ole kunagi teinud IV, kuid olen piisavalt näinud "Breaking Bad'i" ja oskan 1 ja 1 kokku panna.

Te peate ainet steriliseerima, seda tehakse tavaliselt aine lahustamisega (met ja 4-mmc vees või nt heroiini puhul sidrunhappega) ja seejärel lusikaga keetmisega, et see keeks ja muutuks ohutuks IV jaoks. Pärast seda tõmmatakse vedelik süstlasse läbi vatiini, et filtreerida välja kõik tahked osakesed, ja võetakse ainult vedelik.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Kas olete kindel, et selle vajalik vajadus on keedetud? Ei ole ohutu lihtsalt panna steriilset vett koos supstantsiga? Ty vastuse eest

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Jah, ma olen üsna kindel. Mõelge lihtsalt selle peale. Toode läbib kes teab kui palju käsi. Seda võidakse lõigata kes teab milliste ainetega, kühveldada mittesteriilsete esemetega mittesteriilsetesse kottidesse. Selles hakkavad olema bakterid ja mikroskoopilised mikroobid ja seda kraami ei tapa teie steriilne vesi. Sa pead seda steriliseerima alkoholiga (aga siis ei kõlba see infusioonile) või kuumusega, seega tuleb seda keeta.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Oh okey,see on mõttekas 🙂, ei tabanud mõjutab met või 4 mmc samas keedetud jne võib see kahjustada toodet ja kas ma saan kasutada lihtsalt puuvillast filtrit sigaretist, mida ma keeran ?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
Kust ma saan seda "limuntus"?🤷 mida see teeb? Kui süstida kraami otse oma veenidesse, siis mööduvad paljud teie kehasse sisseehitatud turvaelemendid. Tänavanarkootikumide süstimine ei ole vinge. Ma olen seda korra proovinud, kokaiiniga.
Jumala pärast jah, ma loodaks, et see on nii sanitaarne kui võimalik. Keetmine ei steriliseeri midagi, kuid tapab elusad viirused ja bakterid. Kujutage ette, millise nakkuse võiksite saada süstides mingit jama, mis on olnud kümneid 3. maailma riigis, pühkida oma perse palja käega, käed puudutavad seda 😱 kindlasti jääksid vees lahustuvaks, läbi vatipalli tõmmatud, ei mingeid täppe, olenevalt sellest, mis see oli, ma võiksin A/B ekstraheerida seda kõigepealt......
100mg kokaiini ei teinud mind kõrini, kui proovisin. Ma püüdsin madalale, oleks pidanud alustama 200mg I guy

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Limuntus on sidrunhape, pulbrina. Üle kus ma olen, saab seda väga kergesti saada igal turul, sest seda kasutatakse tavaliselt toiduvalmistamisel. Tõenäoliselt saab seda ka väga kergesti, kuid selle nimi ei ole ilmselt limuntus.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Veenduge, et kasutate puhtaid seadmeid ja tupsutate süstekohta alkoholiga. Vere infektsioonid ja muud on halvad