Question on liiga riskantne tellida toodet Hiina laboratooriumidest?

mr_pabloemilio

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Hei poisid lihtsalt tahtsin võtta vestlus u umbes Hiina tehased ja laborid, on suur risk tellida mõned ravimid või toote Euroopa? nagu nothern euroopa? paljud inimesed ütlevad, et Hiina tellida Euroopas liiga riskantne, kuid see on reaalne? laske rääkida natuke

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Tere,

Jah, Hiinast / Indiast või mõnest muust riigist tellimisel on palju riske.

Esimene küsimus, kõik sõltuvalt sellest, millisest riigist te olete, on igas riigis "Tolli kõrge riskiga" kontrollüksused. Näiteks Rootsi, kõik pakendid saadetakse näiteks Colombia, Ecuador, Hiina, India jne. on "kõrge riskiga pakendid", sest kõrge ekspordi kokaiini, heroiini, P2nP, BMK-õli jne. nii et seal on ekstra kontrolls paberitöö, konteinerid ja rohkem.

Teine küsimus, seaduslikkus, ilma et külastaksite tegelikku ettevõtet või oleksite saanud soovituse seaduslikust allikast, ei saa te teada tarnija või selle tarnete seaduslikkust, seega on see kõrge riskiga mäng. Selle küsimuse lahendamiseks võite võtta ühendust võimalikult paljude tarnijatega, näiteks Hiinaga, saada endale kutse "auditile" ja testida nende toodet kohapeal ning alustada suhteid kohapeal.

Kolmas küsimus, identiteet, liiga importida ebaseaduslikke materjale soovite töötada pseudonüümi all ja teada, kuidas shell ettevõtted töötavad ja kuidas neid luua, ka tarnija, et teil on suhe on vaja teada, kuidas teie shell ettevõte töötab, nii et nad saavad kohandada oma tooteid "pseudonüümide" all samuti, et mitte tekitada kahtlust.

Need on vaid mõned näpunäited alustamiseks ja teie jaoks, et teha uuringuid.

Parimad tervitused

mr_pabloemilio

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Tänan mees, kuid u tea jah ma nõustun u risk gamble olemas Hiinas, kuid me kõik teame, et madalaimad hinnad on kõik Hiinast, ja jah ofcourse saada õige kontakt's töötada koos nendega on piisavalt raske umbes saadetise jah ma olen Balti riikides nii seal ma pean kontrollima tõesti hoolikalt umbes kõrge riskiga pakette, kui meie countrie olemas see kraam Hiina, aga jah, tundub, et on piisavalt raske töötada Hiinaga ja nagu ma olen eraostja, mul ei ole laboratooriumide või keemiaettevõtet, nii et see on raskem kui kellelgi, kellel on ettevõte.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Tere,

Teie puhul ütleksin, et alustage väikestest.

Sõltuvalt sellest, mida soovite teha, ütleme, et sünteesida amfetamiini või MDMA-d. Alustage vajalike lähteainete ostmisega kohalikelt tarnijatelt, paljud lähteained on Baltikumis seaduslikud ja neid saab kergesti osta üle leti.

Kui olete alustanud ja tunnete, et see on midagi, millega soovite veelgi rohkem vaeva näha, siis hakake uurima erinevaid impordi / ekspordi vahendeid, selle turvaline tegemine on täiesti erinev spordiala võrreldes toiduvalmistamisega.

Parimad tervitused