Kui ma teen eraldamist, tuleb lihtsalt oodata paar minutit, kuni ülemine kiht lõpetab käitumise nagu välismaalaste versioon laavalambist. Kallake alumine kiht purki, siis ma isiklikult lisan täpselt umbes (2g anh. Na2SO4 per 10g P2NP) x kordaja praeguse partii suuruse, orgaanilise kihi, siis raputan seda mõnda aega. See paneb kõik halli mudatilgad dehüdreeruma soola pinnale. lõpuks moodustub kergesti tahkestuvatest sulfaat- ja amalgaamipõrnadest konglomeraat, mis moodustab midagi sarnast "friti", mida kasutatakse kolonnikromatograafias. See ei ummista lehtri tühjendusklapi, vaid toimib nagu filter, jättes kristallselge kollaka vabapõhjalise lahuse. Seejärel kallan purgist mudat tagasi SF-i, kui teises voorus ei ole nii rikkalik värskelt hõljunud freebase kiht, lisan lihtsalt 10ml isooktaani (2,2,4-trimetüülpentaani) või muud sarnast mittepolaarset, kõrge keemistemperatuuriga, madala aururõhuga lahustit, raputan uuesti, ootan 10-15 minutit ja siis osaliselt: lasen 2-3 tolli kõrguselt välja -> keerutan SF-i jõuliselt, et tekiks keeris -> vaatan, kuidas halli muda ülevalpool ülemist kihti nõrgub lehviku seintelt -> kordan nii kaua kui vaja. Teine ekstraktsioonikiht valatakse siis klaassunnelisse, kitsas jalg, koputatakse ettevaatlikult vatipuruga ja täidetakse madalalt 2g anh. Na2SO4. Pärast ekstrakti kuivfiltreerimist pestakse filtrikihti 1-2 ml eelnevalt kasutatud ekstraktsioonilahustiga ja ühendatakse lõpuks 1. ekstraktsioonikihiga. Lihtne, tõhus, ka IMO odav ja vaevalt sus mis tahes gvmnt.
P.S. kui palju saite millise happega ja millisest kogusest P2NP, olen lihtsalt väga uudishimulik toorestatistika suhtes.