Question Teave teadusuuringute kemikaalide ja kemikaalide clearnet-müüjate kohta

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Tere,

nagu pealkirjas, on mul kogemusi mõnede müüjate ja uurimiskemikaalide kohta (mis on/olid alati seaduslikud müüja riigis ostmise ajal) ja tahaksin neid jagada.
Nii et minu küsimused on järgmised:

Kas arutelu selgesõnaliste müüjate kohta on lubatud? Kuhu seda teavet panna. Oleks tore, kui clearnet uurimiskemikaalide ja müüjate jaoks oleks oma rubriik. Kas seda saab luua?
Kui mitte, siis milline sektsioon oleks sobiv?

Tänan teid. :)

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Tänan teid lingi eest.
Selgituseks: ma ei esinda ühtegi müüjat ega soovi seda reklaamida.
Ma oleksin pigem mõelnud ühe teema, kus ostjad võiksid arutada mitu RC müüjad ja kogemusi nendega.
Kus see tuleks luua?

Teine küsimus:
Kus on parim koht, et postitada otsing müüja konkreetsete teadusuuringute kemikaalide. Nt. alfa-pürrilidiinid (alfa-pvp, alfa-php) või 5-mapb.

menpl

Don't buy from me
Member
Language
🇵🇱
Reaction score
3
Ma sain oma riigist 2 g mefedrooni proovi. 5/5 pakend :) Toime 4/5 Üldiselt oli see toode hea, seal oli rohkem serotoonilist kui dopamiini. Ma olen inimene, kes võtab harva midagi, nii et minu neurotransmitterid on normaalsed. Pärast pikemaajalist kasutamist ummistas see mefedroon nina, mis on üsna tüüpiline 3cmc, 4cmc jaoks. Oli ka kibe rafineerimine. Toime on meeldiv, mitte pealetükkiv. Laskumine ei olnud raske. suurepärane võimalus klubisse minekuks või üksinda aja veetmiseks. Suur tänu müüjale ja @Glitchy. Olete hämmastavad 🫶

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
See oli tõesti hea ülevaade

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Ma arvan, et meil on RC-osa

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
RC-osa käsitleb viimaste RC-de sünteesi. See maksab 1000 $, et seda vaadata ( on ka teisi võimalusi, kuid see on põhiline viis). Mõnel töötajal on vaba juurdepääs, kuid kui see oleks minu jaoks (ja ma ei ütle, et see on nii), siis need töötajad peaksid olema üsna kvalifitseeritud, et teha asju, mida ma seal ei näinud. Seal foorumis ei ole nina inhalaatorit L-methile, see on tõsine keemia (ma kuulsin)