Question Kui teil on raha, millist ravimit,ostate lahtiselt,väga odava hinnaga?

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
44
Näiteks, kui Mdma maksab teile 3eurot grammi kohta või umbrohi 1 euro grammi kohta või D-meth maksab teile 3 eurot grammi kohta, milline hind on teie jaoks hea, pikaajaliselt, bussines?

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Ma arvan, et see sõltub alati kontaktidest ja kõige enam asukohast!
Kui ma peaksin valima, siis valiksin mis tahes keemilise uimasti, millel on väga suur kohalik turg ja mida on odav + lihtne sünteesida, kuid mis on jaemüügis siiski kallis... nagu MDMA, Meth, amfetamiin, 4MMC.

gumarabic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Kui mul oleks juurdepääs reagentidele, siis mis tahes 4-asendatud trüptamiinidele. Kasum on alati väärt käivitamiskulusid, inimesed kogu Euroopas on müünud üksikuid gramme 4-aco/ho-dmt 300-500 euro eest grammi kohta.

Keegi ei taha müüa nii väikestes kogustes, kui te toodate, kuid tegelikkuses ei peaks te seda kraami palju liigutama, et teenida korralikku elatist.

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Väiksemad kogused ja suuremad marginaalid võivad olla palju kasumlikumad kui lahtise :) Depends tho lükkamine.

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
161
kui olete valmis istuma aastaid

gumarabic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Isegi kui te ei tahaks aastaid sellel istuda, saaksite neid trüptamiine lahtiselt hea hinnaga müüa. Psilocini jaoks on olemas foorumite süntees ja lähteained on kergesti kättesaadavad Hiina tarnijatelt.

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
5-MeO-DMT kui odav kilo 2-3$/g, on ma kuulsin; Mehhikost Hiina kaudu.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Mitu aastat tagasi sain 100 pressitud adderalli 3 dollari eest tükk. See oli hea kvaliteediga ja ostis tonni. Müüja kadus lõpuks ära.