Question Kuidas alustate ravimimüüki?

V.Hausner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tere. Olen farmatseut, kellel on üsna pikk cv.
Olen väga uudishimulik selle teema suhtes ja olen viimase aasta jooksul mõelnud selle hüpoteetilise probleemi üle...
Oletame, et kellelgi on oskused/vahendid ravimite väikesemahulise tootmise tegemiseks.
Oletame, et see inimene ei kavatse teha tugevat kraami, vaid lihtsalt tavalisi retsepte (bensod, barbid jne), mille kvaliteet on esmaklassiline (vähem esineb surmavaid koostoimeid/ jne).
Küsimus on järgmine:
Kuidas see inimene hakkab narkootikume müüma? Millised võimalused tal on ja kui suur risk on iga võimalusega seotud?
Oletame, et ta on, nagu breaking bad sarjas, ajukas kutt, kellel puuduvad tänavaoskused on... nii et ta ei tea, kust alustada.

Tervitused euroopa läänepoolsest riigist

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,891
Deals
1
Tere. Kõigepealt peab see inimene õppima, kuidas olla internetis anonüümne (Kui see inimene tahab veebi kaudu turvaliselt müüa). Järgmine samm on leida sobiv turuplats, kus ta saab tooteid müüa. Ta peaks välja mõtlema, kuidas kasutada anonüümseid krüptovaluutasid, et saada makseid ja jääda turvaliseks.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Ma alustaksin selle piirkonna seaduste uurimisega, kus te kavatsete tegutseda. Enne müügi alustamist peate õiguslikke riske korralikult mõistma. Seejärel, nagu Patton ütles, uurige interneti anonüümset kasutamist, pakendite saatmist ja vastuvõtmist. Uurige rahapesuküsimusi. Koondage meeskond inimestest, kellega te oma töös suhtlete. Seadke sisse tootmine, turundus, käivitage oma müügisaidid või kasutage selleks kohalikke turuplatse.

See on lihtsam, kui esmapilgul võib tunduda.

Power

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
kõigile õiguskaitseasutustele ei ole see süü tunnistamine.

ma olin ühel hetkel üsna suur müüja darknetis. ma oleksin valmis jagama kõike, mida ma õppisin, kui ma ei olnud narkodiilerist korraliku suurusega operatsioonini jõudmiseks kulus mul umbes 4 kuud, et jõuda müüja ja usalduse tasemeni, mis oli vist 6 ja 5.

mul on pilte, et varundada enamik sellest siiski nad on taastunud arvuti varundusest, nii et nad on kergelt hajutatud.

kui olete huvitatud ja surmkindlalt tõsiselt. ma aitan.