Question Kuidas valmistada metüülamiini vees

white7proton

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
26
Kas keegi oskab mind harida, kuidas teha metüülamiinist Hcl Cas 593-51-1 metüülamiini vedelas vees.

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
56
lihtsalt osta see juba tehtud bro

View previous replies…

white7proton

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
26
Ma tavaliselt teen seda. Aga Hiina on nüüd keelustanud ja Hiina tootjad ei tohi seda ilmselt müüa.

white7proton

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
26
Nad keelasid selle 2 nädalat tagasi ilmselt

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Tere, võtke 1 mool metüülamiini (mitte metüülamiini) hüdrokloriidi ja lahustage see minimaalses koguses vees.
Lisage sinna aeglaselt 1 mooli NaOH vesilahust. [1 mooli NaOH kasutamine kontsentreeritud 50% NaOH sln valmistamiseks]
Pöörake tähelepanu, et metüülamiin on väga lenduv ja mürgine. [kasutage isikukaitsevahendeid ja ventilatsiooni]

white7proton

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
26
Tere, kas on võimalik, kui te saaksite anda mulle ka metüülamiini sünteesi lihtsas kirjelduses ja samuti võite öelda mulle iga koostisosa kogused grammides, mis oleks väga kasulik, aitäh, samuti kas te teate metüülamiini Euroopa pakkujaid.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
2 osa formaldehüüdi + 1 osa ammooniumkloriidi. Ma olen näinud, kuidas inimesed reageerivad seda erinevatel viisidel. Ma refluksin seda 4 tundi vaakumis, seejärel destilleerin seda vaakumis, et saada monometüülammooniumkloriidi suurim suhe võrreldes di- ja tri-metüülammooniumkloriidiga. Seejärel puhastate selle reageerimata ammooniumkloriidist butüül- või etüül- või metüülalkoholiga, mis lahustab metüüliumi paremini. Niisiis, te refluksite, filtreerite kuumalt. Tahked ained visatakse ära, siis teete seda uuesti. Kuni 4 korda, siis loputad kloroformiga, mis lahustab di- ja tri-.

white7proton

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
26
Kas teate mõnda Euroopa müüjat, kes müüb Methylamine 40% Aqueous

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Ma lihtsalt tahtsin juhtida tähelepanu inimestele, kes otsivad, kuidas deproüoneerida hcl metüülamiini baasiks, kui teie lähteaine on sool ( hcl, sulfaat, karbonaat, fosfaat ect.) Võite teha seda in vitro ja säästa oma ise palju vaeva lahusti aega ekstra. Lihtsalt lisage 2× kogus ( moolides) hcl ja reguleerige kogu segu ph.

white7proton

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
26
Palun selgitage, mida te silmas peate. Aitaks mind tõesti, kui te saaksite seda minuga koos läbi vaadata, palun.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Ma imestan, miks ma seda kunagi näinud ei ole. Igatahes. Metüülamiin HCL on tuntud ka kui metüülammooniumkloriid. Vaatame selle molekuli;
See peaks olema CH³NH²HCL ja metüülamiin on CH³NH²
CH³ metüülrühm, metaan
NH² AN amiin, aminorühm
HCL vesinikkloriid, hape
Mol. CH³NH² massiprotsent; 31,058g/mol
CH³NH²HCL molekulmass; 67,52g/mol
67.52g-31.058g=36.452g
HCL mol.wt? 36,452g/mol.
Kui võtta mool metüülamiini ja lisada mool HCL-i, siis saadakse mol. Metüülamiini hcl!
Nüüd neutraliseerime selle. Kas teadsite, et mol NaOH (naatriumhüdroksiid) neutraliseerib mooli vesinikkloriidi? See on tõsi. Tore on see, et HCL ja NaOH on teineteise jaoks tehtud. Na+ seob Cl- ja see on (NaCl) sool. H+ võtab OH- ja teeb (H²O) vett. 2 healoomulist toodet 2 söövitavast mürgisest.
See on sama asi kõigi Hcl-de puhul iga mooli kohta, mis iganes teie lähteaine on (see on HCL), on vaja mooli NaOH-d, et neutraliseerida see alusmolekuliks
Nii et lisate mool lähteaine ja mool metüülamiini HCL-i ja lisate nii palju mooli lahust ja see ongi kõik. Reaktsioonianumasse tuleb muidugi kohe tulla, sest metüülamiin on gaasiline aine