Question Kuidas leida kliente

Bringiton

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hakkasin äsja tänaval kauplema, ma ei tea, kuidas ma leian kliente, kes ostavad. Ma asun USAs.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Seega on tänavatel teistsugune maailm võrreldes veebipõhise maailmaga. Ma soovitaksin kvaliteetset toodet. Klubid on hea koht ostjate leidmiseks. Te peate leidma nende inimeste demograafilise koosseisu, kes kasutavad teie müüdavat uimastit, ja minema kohtadesse, kus need inimesed sageli käivad. Sa pead seda tundma. Aga teie mäng saab olema suusõnaline. Viige oma toode inimesteni, kellel on loodetavasti sõpru, kes kasutavad seda. Pidage meeles, et astuge ettevaatlikult. Salajane või informaator oleks imeväel müüa. Aga see ei pruugi olla peamine mure enne, kui sa saad suuremaks

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Politsei viibib sageli salaja baarides ja ööklubides. Ma ei üritaks müüa midagi kellelegi, keda ma seal ei tunne. Muusikakontserdid, festivalid, geto. Sõltub sellest, mida te müüte. Ma ei saaksin baaris müüa heroiini ja kodutute varjupaiga ees kokaiini.

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Sama küsimus, tahan teada, kuidas leida kliente internetis. Igasugune abi oleks väga teretulnud.

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Te ei leia kliente veebist, nad leiavad teid, kui nad on kus :)

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Hahah, aitäh

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Veebikliendid on erinevad. Seal on teie eesmärk viia teie toode võimalikult paljude silmade ette. Mina looksin müüjapoed mitmel suuremal turul. Veenduge, et annate oma esimestele ostjatele suurepärase toote ja suurepärase klienditeeninduse (tegelikult peaksite seda jätkama, kuid alguses on see väga oluline). Võib-olla isegi kuigi mõnedes tasuta kingitustes. Kui teil on somes müük ja head arvustused, tulevad uued kliendid. Tasuta proovid foorumisse tehtud ülevaate eest on samuti hea.

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
väga tänulik teie lahke soovituse eest.(y)(y)