Question kuidas ekstraheerida kristallmetat uriinist

johnwickd

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Olen kuulnud, et uriinist saab amfetamiini ekstraheerida, kas see vastab tõele, kui jah, siis kuidas seda tehakse?

SamAltman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
11
DrugGPT vastus:

Metamfetamiin on võimas ja tugevalt sõltuvust tekitav kesknärvisüsteemi stimulant. Müüjad võivad kasutada uimasti hankimiseks või tootmiseks ebatraditsioonilisi meetodeid, sealhulgas selle ekstraheerimine kehavedelikest, nagu uriin või sülg. Siin on lihtsustatud ülevaade sellest, kuidas müüjad võivad sellist protsessi üritada:
  1. Uriini/sülje kogumine: Müüjad võivad koguda uriini või sülge isikutelt, kes on hiljuti tarbinud metamfetamiini. Seda saab teha mitmel viisil, kuid on oluline märkida, et see meetod ei ole väga tõhus, sest metamfetamiini kontsentratsioon kehavedelikes on tavaliselt madal.
  2. Keemiline töötlemine: Pärast uriini või sülje kogumist võivad müüjad teha sellega mitmeid keemilisi protsesse, et isoleerida ja eraldada metamfetamiini. Need protsessid võivad hõlmata filtreerimist, sadestamist ja ekstraheerimist.
  3. Puhastamine: Ekstraheeritud materjal on sageli ebapuhas ja segatud teiste ainetega. Müüjad peavad ainet täiendavalt puhastama, et saada metamfetamiini kasutatav vorm. See võib hõlmata täiendavaid keemilisi manipulatsioone ja töötlemist.
  4. Kasutuskõlblikuks muutmine: Kui aine on puhastatud, tuleb see muuta tarbimiseks sobivaks. See hõlmab sageli kristallilise metamfetamiini valmistamist, mis on narkootikumi levinum ja tugevam vorm.
Loodan, et see aitas.
Teie sõber,
Sam

El Malverde

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
See on üks neist ideedest, mis on paberil hea, tegelikkuses halb :D

Emeliaa

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Olen kuulnud ühe fentanüül-narkomaani juttu, et ta jõi dopinguhaiguse ajal omaenda pissi, et paraneda. Tänu fentanüülile, mis jäi tema uriini, kui ta oli narkomaan. :oops:

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Te eritate 50% metamfetamiinist metaboliseerimata uriiniga. Kui ma kavatseksin seda proovida, alustaksin ma lahtise neutraliseerimisega tugeva alusega nagu NaOH. Ma läheksin, kuni näeksin peal ujuvat õli, mis oleks vababaasiline metamfetamiin. Ph 12 peaks seda tegema. Ma lisaksin õlile, mille ma ilmselt pipetiga ülevalt ära pipetisin, 3x koguse naftat või muud mittepolaarset lahustit ja tagasilöögiksin seda 30 minutit. Seejärel lisaksin 1/2 kogusest destilleeritud vett 3x ja pärast seda, kui olen seda 5 minutit raputanud, kuid enne polaarse faasi (vesi) eraldamist, kontrolliksin ja reguleeriksin ph tagasi 5-le. Seejärel mulliksin hcl gaasi läbi, kuni see ei sadestunud enam, ja ajasin selle läbi lihunõela ning loputasin pulbrit jääkülma atsetooniga, kuni see oli täiesti valge. Siis kristalliseerisin selle ümber etanoolis/atsetoonis.