Ma päris palju sain seda, kuid idk selle lehe kohta enam arvan, et ma lähen pea välja pärast märkamist paar asja minu vastus btw oli super ilmne ja lihtne ....these targad inimesed mõtlevad ainult äärmustes ....they overlook the simple ilma mureta, sest lihtsust ei räägita või õpetatakse . Enamik inimesi ignoreerida ilmselge, kuid seal olla mõned inimesed, mis on ehitatud teisiti. See kõik läks tagasi seebi tegemisele . ....... viskasin kogu projekti 2. korda 20 aasta jooksul põletusahju, sest ma ignoreerisin ilmselget.......o hästi veel 10 aasta jooksul maby . Butttttt iv ütlesin seda.... õpitud teadmised on võimu nende üle, kes soovivad hävitada nimetatud teadmisi. I got my answers im happy it not worth the risk of prison and lost time with fam. ...just had to out do the brains hire by the government to prove we the people still control things if we force a simpler living style by compuring the mild discomfort of doing without none essential garbage things then we basically dig a tunnel under there whole system which leads to Collapse . Kui te ei saa öelda keemiline kirjandus, uuringud, uuringud ja nähes, kui palju on nüüd varjatud ja või täielikult välja jäetud on omamoodi võttis mind üllatuseks cuz palju on muutunud kõigis eluvaldkondades alates viimasest ajast....10 aastat tagasi, kui maailm oli nii igav ja kui palju controle nad on nüüd kuradi hull dea on arvesse kõike nüüd, kus see ei ole lõbus ja ei ole seda väärt kõik, sest tehnoloogia ja nõrgamõistuslik loll perse, et ei saa tarbida suur ühendid ilma, et oleks võtta oksendav annused, mis jookseb huuled..... lol ja lihtsalt lisada komöödia minu vastus litteraly oli sama nagu väga vana seebi valmistamise protsess il lõpetada minu rant öeldes il astuda maha minu "seebikastist" ja lõpetada fuck kõik valitsused ükski neist ei räägi seal oma rahva enam ja olid ori seal ise loomine, et me ehitatud neile .....the lõpuks . Ya mõned on kood mõned on ilmne mõned ei ole ja im kaine lmao me tavalised inimesed ei ole heades vetes mu sõber .... kaevata Google patendid ja pubchem "seotud ühendid" secion nende biosynthisized chems toodetud minu geneetiliselt muundatud bakterid....n-isopropüülbensüülamiin on patendid ja ühendid mitmelt organisatsioonilt, et see on mikrokristall bla bla bla aga selle võimeline kapseldama asju nagu vax'id ja seal on sõna otseses mõttes üks kuradi patsient ja täiesti kirjutanud selle kohta, et see on elujõuline vahend hiv transportimiseks ja peremehe nakatamiseks . Ja selle kõikjal ma näen cuz 10 aastat tagasi selle junk kõik maitseb sama lõhnab sama see kõik on sama
Im hakanud muretsema rohkem ja rohkem seal on midagi suurt tulemas ....yall jääda ohutu ja olla hea