Minu "seikluste" kõrghetkel A-PVP-ga sain 3 kilo A-PVP-d USA kesklääne poole saadetuna 5600,00 dollari eest ja kui ma müüsin oma viimase grammi, sain selle eest 200 dollarit. Nüüd, siin on kuradi osa: Ma istusin esimesel 100 grammil, mille ma kunagi tellisin, peaaegu 2 kuud ja ei teeninud ühtegi penni! Keegi, keda ma teadsin, isegi ei proovinud seda või ei aidanud mul liigutada mingit toodet piirkonnas, kus ma elan. Nad kõik olid selle ees hirmul ja olid veendunud, et uudismeedia on veendunud, et nad sööksid lõpuks kellegi näo ära. Kui ma kord kohtusin paari inimesega, kes elasid minust järgmises osariigis, kes olid regulaarsed kasutajad, ei lakanud mu telefon helisema. See kestis umbes poolteist aastat, alati tippkvaliteediga ja mitte kordagi ei lõiganud ma seda või lühikest kedagi kaalule. Selle tulemusena ei püüdnud keegi mind kunagi röövida ja nad maksid alati ette. Pärast seda, kui W.H.O. keelustas selle, läks hind läbi katuse ja minu varu sai väga kiiresti otsa. Ma ei arvanud kunagi, et mul oleks võimatu rohkem saada, kuid ma ei ole sellest ajast peale kordagi seda saanud. Esimene õppetund, mida ma õppisin, on see, et selleks, et olla kasumlik, peate leidma piirkonna, kus teie tootele on turg. Järgmine oli see, et alati tuleb oma lubadusi täita. See kehtib kahekordselt või isegi kolmekordselt teie tarnija kohta. Ärge kunagi olge lugupidamatu ja ärge minge paremat pakkumist otsima, kui teil on juba hea asi käes. Viimasena, kuid mitte vähemtähtsana, ärge kunagi usaldage naist.