Question Kuidas toimub metamfetamiini tootmine meditsiinilise vedeliku efedriini (C10H15NO) abil?

Napoleon

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Kasutasin vedelikku otse ja mul oli probleeme kristalliseerumisega, see jääb veena, kas selle puhtusega võib olla probleem või ei ole võimalik toota metamfetamiini meditsiinilise vedeliku efedriiniga? Kasutasin meetodit, mis sisaldab punast fosforit ja soolhapet.

Loooow

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Tere, millise ettevõtte toodet te kasutasite?
Ja kui palju efedriini on lahustatud millises koguses vedelikku (ml)?

Napoleon

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ostsin selle haiglapersonali altkäemaksuga. Ma ei tea koostisosi, nad teavad ainult seda, et seda kasutatakse patsientide jaoks. Kas on olemas meetod, millega ma saan eraldada puhast efedriini?

Loooow

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Teoreetiliselt tuleb lasta vedelikul ainult aurustuda, et lõpuks jääks järele selles lahustunud aine (efedriin HCI).
Niikaua kui midagi muud ei ole segatud!
Mina laseksin vedelikul aurustuda laias klaasist kausis, toatemperatuuril, pimedas kohas!!!
Siis peaks olema võimalik seda ilma probleemideta kasutada joodi/fosfori (punase) redutseerimiseks.
Ma olen täielik noob, aga ma proovisin seda 10 aastat tagasi ja see on päris lihtne!!!
Päikeselised tervitused ja palju õnne

plancklong

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Tere Napoleon,
Ma leidsin selle:
Efedriinsulfaadi süsti annustamine ja manustamine
Üldised annustamis- ja manustamisjuhised
Efedriinsulfaadi süstet, 50 mg/ml tuleb soovitud kontsentratsiooni saavutamiseks lahjendada enne manustamist intravenoosse boolusena. Lahjendada tavalise soolalahusega või 5% dekstroosiga vees......

Kui palju (cc) te kasutasite? Kui see oli nagu eespool, siis saite ainult umbes 1/20 sellest, mida vajasite reaktsiooniks.

Nagu teisedki on öelnud, valage vedelik madalasse, lamedapõhjalisse tassi või taldrikusse ja laske kogu vee aurustuda. Kraapige järelejäänud jäägid üles ja kaaluge need. See on efedriinsool. Selle MW on aluseks teiste reaktsiooniainete koguste arvutamisel.