Question Kuidas saab metüülamiinvesinikkloriidist metüülamiin?

lulysunny

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Kuidas saab metüülamiinvesinikkloriidist metüülamiin?
Kas see on ohutu? kas see plahvatab

WundaBearz41

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Selle kohta ei ole kuskil videoid, selle kohta ei ole kuskil otsest dokumentatsiooni. Juhendit või videot 40%-lise vesilahuse valmistamiseks ei ole olemas, alati jääb puudu üks või kaks sammu, mis võib kogu asja viia katastroofini.

Alati ebaselge teave nagu "põhilahus", mis minu teada on naatriumhüdroksiidi ja vee suhe 1:5.

Minu arust on tegemist nii lihtsa protsessiga keemias, et ei vaja palju suuremaid selgitusi. Aga keegi ei näi tahtvat rohkem seletada. Tundub kahtlane, sõnamängu mõttes.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
et lihtsalt bc selle lihtsalt freebasing iga üks peaks olema võimeline tegema, et u ei vaja juhendit selleks ja kui u ei saa teha stöhhiomeetria siis u peaks otsima teise hobi. pealegi mis katastroof võib juhtuda seal ????
kogu see tread paneb mind pea vastu seina lööma.

WundaBearz41

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/methylamine-aqueous-solution-question.4657/

Redditis on see:
https://www.reddit.com/r/TheeHive/comments/gmhpgk
Teine mees ütleb samas postituses:

Teine reddit:
https://www.reddit.com/r/TheeHive/comments/xn644i

(Millele ta ei saanud vastust, et lõpeta mullimine)

Vastus:

Nii 120ml vett + 80 grammi metüülamiini hcl = 200 ml 40% on minu arusaam 200/80 = 40% Aga seal on palju jäätmeid ja nii pead sa tegema rohkem kui 80 grammi. Isiklikult pole kunagi teinud, aga tundub ka, et vähesed ei tea.

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
99
See on väga hea küsimus. Minu oletus oleks, et 40% viitab soolale, seega 40g metüülamiini HCl lahustatud piisavalt vees, et lõpplahus oleks 100ml? Siis sünteesi marsruutide käigus lisatakse alati kontsentreeritud NaOH, nii et reaktsioonis reageerib MeAmin vababaasina. Ma`m kaugeltki ei ole ekspert ja mõni ekspertide panus oleks teretulnud.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Jah või genereerite kohapeal, kui see on mugav.

Teil ei ole vaja videot, mis ütleks teile, et lisage NaOH sol. kuni metüülamiini enam ei teki, see on silmaga näha. keemias on teada, et amiini happesoolasid saab tagasi vabaloomuseks konverteerida, lisades aluse kui vastase iooni Cl- SO4- ioonile, ma loodan, et see, kuidas ma seda ütlesin, on õige, kuid saite põhisisu. lüsiin ja naatriumbikarbonaat võivad ka mõned amiinhappe soolad vabastada aluseks.

WundaBearz41

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Lihtsalt öeldes ei ole kuskil videot või selget selgitust, isegi kui tegemist on nii lihtsa protsessiga.

Kui te ütlete "silmaga nähtav", siis ma ei ole kindel, mida see tähendab. Sest ütleme, et täidad kolbi 100ml ja 80g metüülamiini hcl lahusega, tilguti 100ml ja 20g leeliselahusega. Siis mullivanni kuni 120ml väga külma veega. Te hakkate väga aeglaselt trippima leelist soolalahusesse, palja silmaga ei saa te kuidagi 200ml-ni (imendub 40%) või isegi ei tea, kas olete selle koha saavutanud.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Siin, vaadake seda, arenevad gaasid, sealhulgas vesinik ja teie vababaasiline amiin. aq NaOh sol. lisamisel reageerib teie segu alguses ka mõnevõrra ägedalt, samuti asjaolu, et osa vesinikkloriidist kukub välja ja lõpuks lahustub, loodan, et see aitab.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
mate u aru, et NaOH ja HCl vaheline reaktsioon on NaOH + HCl ---> NaCl + H2O, nii et kust tuleb vesinik?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Vau, teie mõtted on siinkohal viltu. Teil on tõesti vaja toota gaasi ja püüda see läbi puhta vee mullitades. Seda, millal see on 40%, saate teada vee kaalumise teel. Kui liiter vett kaalub 1666,6 g, siis on teil nüüd tundmatu kogus 40% CH³NH⅔ lahust vees. Vee maht ei ole konstantne. Kogus on see, mis teil on, kuid ühe liitri jaoks peate püüdma 12 mooli, seega tehke 13-14