Teie kirjutis ajab mind väga segadusse, ma ei saa aru, mida te mõtlete, kui ütlete, et saate 60% amfetamiini ja 40% sulfaati, sest selles ei ole mingit mõtet, sulfaat on lihtsalt sool, mis sadestub, kui lisada väävelhapet amfetamiinivabale alusele, Nii nagu kui te lisate teist hapet, näiteks soolhapet, siis saate soola vesinikkloriidi kujul, seega peab kirjutises olema mingi viga, sest sellisena ei ole see mõttekas. P2np redutseerimisel mis tahes viisil (al/hg või naatriumborhüdriid) saadakse amfetamiinivaba alus ja iga kemikaal on vaba moodustama mis tahes redutseerimismeetodiga saadud vabast alusest talle sobivaimat soola. Mis puutub amfetamiinisoolade puhastamisse, mis võivad sünteesi käigus tekkida rikete tõttu, siis on hea ja kõigi poolt enim kasutatav viis lahustada amfetamiinisool lühikest aega jääkülmas atsetoonis ja filtreerida see, sest paljud lisandid satuvad atsetooni ja amfetamiin ei lahustu atsetoonis, kui see on väga külm, sest selle lahustuvus selles on null. Ma loodan, et ma selgitasin teile midagi. Tervitused ja õnnistused.