Ma näen, et teil on palju vastuseid eeldades, et nad on suured, kes kirjutas neid ma ei lugenud, saate ekstraheerida psiilotsübiini, jahvatades neid maha ja ma usun, et 1:1 massiprotsent etanooli ekstraheerimine eeldades, et mõningase veega, mis on hiljem ära destilleeritud, oleks minu parim arvamine, kuidas teha oma mushysist ekstrakti, mul on praegu kingakarbid pan subtrops ja mõned kadedus monotubid, see on olnud minu jaoks mükoloogia kuumaks, contam free nii kaua ma olen põletanud läbi kõik agar plaadid ja ülekanded, samuti enamik tera teradeks nendest esimestest ülekannetest, mul on mõned lilla müstiline lc, mis koloniseerib nii kiiresti ja teeb suurepärast toodet, kui sa üritad ekstraheerida neid vedelasse etanooli ja või etanool ja dh20 on kavatse olla tee ma kihla, et leiad protsessi väga kergesti nad on seaduslikud palju kohti nüüd, mida ma teen on suur ja kuni kõik minu abordid või pool või on, et ei näe midagi id kunagi anda keegi koti perioodil ja kui nad kogunevad kuni neljakilose purgi ma panen neid magic bullet lühikese purske tsükli ja siis saada see väga puhas sidrunimahl kogu toidust, mis maitseb nii hea ja ma segada kaks, võite filtreerida mõne tunni pärast aga ma tavaliselt lasen tal teha oma Thang toatemperatuuril 12 tundi külmutada chil ja filtreerida ära siis joome sidrunimahla shotides see on parem kui kõik šokolaaditahvlid või midagi, mida ma olen teinud, sa võid ilmselt jagada seda nii ja sidrunhape teeb tohutu erinevuse on lõbus seal ja vaata oma ego lol