- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 176
Niisiis, kaks aastat tagasi oli mul korralik väliteravik. Kõik trimmid pandi 5gal ämbrisse , kattis viina ja jäeti mu kuuris vähemalt aastaks või kaheks. Sõelusin meski, loputasin korra või kaks veega ja konsolideerisin. Lõpuks sain umbes 2 või 3 gallonit tumepruuni/musta vedelikku. Võtsin ühe liitri ja keetsin selle maha, jättes toatemperatuuril paksu vaigu. Ma lõpetasin mõne süstlaga. Pärast söömist KÕIGI BIT kuni punktini, kus mul oli järgmisel hommikul pärast minu kohvi äri õli ujumas WC-kaussis ;]. Ma leidsin, et see aine ei ole märgatavalt psühhoaktiivne. Algselt kavatsesin teha RSO, saan aru, et see ei ole õige meetod. Toona arvasin, et parem on lasta vodkal taimse materjaliga oma aega võtta. Nii et siin on minu küsimused:
1. Kas kas gallonid vedelikku või süstlad on praegu midagi väärt. Kas ma saan psühhoaktiivseid aineid päästa/isoleerida? Kuidas?
2. Sain just teada CBD-de muundamisest delta9-ks (ma arvasin, et tean kõike umbrohu kohta) - kas selles on mingit potentsiaali?
3. Kas on mingeid näpunäiteid, soovitusi, ideid, kommentaare jne? Tänan poisid ja gals.
1. Kas kas gallonid vedelikku või süstlad on praegu midagi väärt. Kas ma saan psühhoaktiivseid aineid päästa/isoleerida? Kuidas?
2. Sain just teada CBD-de muundamisest delta9-ks (ma arvasin, et tean kõike umbrohu kohta) - kas selles on mingit potentsiaali?
3. Kas on mingeid näpunäiteid, soovitusi, ideid, kommentaare jne? Tänan poisid ja gals.