Question aidata mul tuvastada ravimit...

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Poisid ma vajan teie abi, mõned narkootikumide vahendajad seletasid mulle, et midagi uut tuli narkomaailmas, mõju on nagu koksi amfetamiini ja midagi muud koos panna eufooria tulevad lained ja mitte üks eufooria tulevad ja see kestab kaua, kuidas me seletasime ofcourse ta ei tea nime uimasti, kuid ta on püüdnud selgitada mulle, kuidas see toimib, nii et see on puhas valge pulber võib-olla keegi saab kuidagi aidata mind?

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Võib olla dimetokaiin või üks sünteetilistest katinoonidest, mis hõlmab selliseid asju nagu mefedroon, bupropioon ja paljud teised. Praegu on seal nii palju disainerdiagnostikumi, mida müüakse nime järgi või antakse edasi millegi muuna või pressitakse sarnaste ainete segusse kui pillid, lõigatakse koksiks ja mis iganes muuks, nii et seda on raske öelda.

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Mis see teie arvates võib olla? Nad ütlevad, et kraam on pärit USA-st Euroopas

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Ma tõesti ei oska ilma lisateabeta head hinnangut anda. Võite saada mõned mobiilsed detektoripakendid internetis või reaktiivikatsed, mis aitavad teil saada hea koht, kust alustada. Kui mul oleks raha, investeeriksin ma laboriseadmetesse või spektromeetrisse nagu Detectachem Raman 7 (soovin, et mul oleks üks nimekiri) ja testiksin tooteid inimestele. Ma ei ole kindel, et nad sellist toodet tavalisele inimesele siiski müüvad.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Tõenäoliselt mingi sünteetiline katinoon, nagu @prophet ütles, on üle maailma sünteesitud kümneid uusi uurimiskemikaale.