Question Abi, beež amfetamiin

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Tere, ma tegin mõned amfetamiini sulfaat ja see on beeži värvi , kuidagi raske kuivatada seda, kui ma võtan väikese koguse ja kuivatada seda fööniga see muutub jälle valgeks. (Kasutasin toor väävelhapet, neutraliseerisin ph5,5 ja 6 vahel, lahusti oli IPA) mõju on hea, kindlasti amfetamiin. Kellelgi on aimu mida teha, praegu kuumutan seda soojendusventilaatoriga (pole aimu kuidas seda nimetatakse)..
TWhmCNsBRe

StarWars

Don't buy from me
New Member
Reaction score
72
Peske oma kiirust atsetooniga ja kasutage buchneri lehtrit

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Tappis selle partii, pärast seda, kui ma olin valmis, nägi see välja nagu hasis. Aga tänu

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Minu mees,

Vedelik, mis teil on all paremas nurgas, on reaktsioonist, te peate oma amfetamiini vaakumfiltreerima niiskeks, pärast seda valate selle üle külma atsetooni, kui teil ei ole juurdepääsu atsetoonile ipa töötab sama hästi, see lihtsalt võtab kauem aega aurustuda kui atsetoon.

Beeži värvi on reaktsioonimassi vedelikust ja oksüdeerumisest.

Parim

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Ostsin just õli, tundub, et minu müüja on liiga laisk. Sai mõnda teist ja seal probleemi ei esine. Mõtlesin, et beeži värvi võib tulla ka ph-st, aga tegin täpselt 40ph teste selle ühe partii jaoks, kasutasin 200ml õli 600ml IPA-s ja lahjendasin väävelhapet 1:10 ja läksin ph5,50-6,00. Ma olen üsna kindel, et ph oli ideaalne, aga ma ei panustaks sellele, kogemata oli liiga palju kehakontakti Base ja Solventiga (ei soovitaks, küpsetasin oma kiiruse ära, valasin A-Base'i kõikjale ja pole enam kasutatavaid rätikuid), aga aitäh nõuande eest, aga mul polnud vakuumfiltrit ja atsetooni kaasas.^^

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Juhul kui soovite saada valget puhast amfetamiini, võite teostada happe-aluselise ekstraheerimise. Vähemalt võite filtreerida vedelikku vaakumiga Buchneri nõela kaudu ja pesta külma kuiva atsetooniga või IPAga.

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Ei olnud seal mingeid seadmeid, aga see on nüüd juba tehtud, viskasin ära. Aga tänu