Question Kas teil on probleem a-pvp kristalliseerumise kohta

untryrgos

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Tere, ma hindan siiralt, kui te saaksite mind aidata ja anda mulle kasulikke soovitusi. Hiljuti jälgisin sünteesi samm-sammult. Kuid pärast happe lisamist segusse ei ilmu kristalle. Ma sain lihtsalt segu, mis jaguneb kaheks kihiks. Ülemine kiht nagu mingi õli ei lahustu vees. Alumine kiht võib lahustuda vees ja psühhoaktiivne. Mis on probleem? Mis on valesti? Palun aidake mind ja ma oleksin väga tänulik.

Attachments

• ZSnEvmMd72.jpg
    ZSnEvmMd72.jpg
    3.9 MB · Views: 40
  • WEjqtdfTy4.jpg
    WEjqtdfTy4.jpg
    4 MB · Views: 25

APVP-EU

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Kas segus on lahusti? Mul oli palju selliseid (väikseid) küsimusi, enne kui ma kõik selgeks sain!

untryrgos

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Olen selle probleemi lahendanud. Esiteks, kui teil satub keeduklaasi põhja raske õli, ärge visake seda välja. Eraldage õli, siis lisage sinna veidi vett, veenduge, et lisate liiga palju hapet. Pärast visake välja õli, mis ei suuda vees lahustuda, lisage veele ja petrooleetrile rohkem NaOH-d. Näete, et petrooleeter muutus punaseks. Seejärel ekstraheerige see ja eraldage petrooleetri tase. Palun mingi korralik HCl ja atsetooni segu. ärge lisage liiga palju hapet, muidu saate jälle rasket õli. Lisage lõpuks petrooleetri segu. Kristall ilmub keeduklaasi.