Question Ebaõnnestunud 2b4mp süntees

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Nii et see minu 4. kord sünteesib 2b4mp 4 metüülpropiofenoonist

Aga seekord ma ei saanud mingit tüüpi 2b4mp selle asemel sain selle gluie kraami purgis.

Xpoba1rIzd

Ma panin 150 ml 4 metüülpropiofenooni kolbi, seejärel lisasin 120 ml Hbr ja seejärel lisasin aeglaselt 50% peroksiidi aeglaselt, kuni see lõpetas värvuse muutumise, pärast seda lisasin kolbi vett, kuid seekord ei kristalliseerunud 2b4mp? Miks see nii on ? Mida ma tegin valesti ma proovisin sama asja viimased 3 korda ja see sai crystalaz? Mida ma saan nüüd teha? Kas see värk on nüüd kasutu? Kas ma peaksin selle ära viskama või võin sellega ikkagi 2b4mp teha?

Attachments

• 3UlePpsF86.mp4
    7.5 MB · Views: 0

WillD

Expert
Reaction score
1,087
Kirjutage üksikasjalikult, kuidas te sünteesite. Jäta see, mis sul on, jahedasse kohta kaane alla. Kirjutage, milliseid reagente ja kui palju reagente kasutasite.

View previous replies…

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Okei, nii et ma lähen üksikasjalikult

Mul on peroksiid 50%, nii et kui ma esimest korda sünteesi ma vee vesi alla seda 36%-ni
Aga kui ma tegin 2. ja 3. korda sünteesi ma unustasin selle vee alla 36% ja ma sain paremaid tulemusi ma ei tea kuidas peroksiidi 50%-ga

Nii et 4. korda jälle ma lähen peroksiidi 50%, kuid seekord ei kristalliseerunud

See on see, mida ma järgisin ->

Lisasin 150ml 4 metüülpropiofenooni kolbi, siis lisasin 120ml Hbr 48%.
Ja segasin seda 10 minutit

Siis võtsin 55ml peroksiidi 50% ja lisasin tilgakesesse ja lisasin tilgakesega aeglaselt, see oli valge, kui ma lisasin peroksiidi muutus see punakasoranžiks siis muutus jälle valgeks, ma lisasin kuni see lõpetas värvi muutmise, ma kasutasin umbes 30-35ml peroksiidi ja temperatuur oli 40-50 vahel enamasti alla 45 ( veel üks asi minu termomeeter ei puutu vedelikku kraami see jääb 2-3 Tsentimeetri kõrgusele lahusest, et temperatuur ma ütlen teile)

Pärast peroksiidi lisamist segasin seda veel 10 minutit, siis lisasin 370ml vett (tavaline okei okei külm vesi, mitte nii jahutatud) pärast seda etappi kristalliseerub see alati mingiks valgeks liimikambriks, aga seekord ei ole seal midagi liimikambris on vedelikus, kuid selle oranž, nii et ma jätsin segu kõrvale see on olnud rohkem kui 24 tundi

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Nii et nüüd ma ei tea, kas ma peaksin lisama rohkem peroksiidi? Või üks mees ütles ke kohandada ph-taset (ma ei tea, kuidas seda teha)? Ja keegi ütles mulle ka, et kristallizan ei ole vajalik ma saan sünteesida ka vedelikuga, kuid jälle ma ei tea, kuidas seda teha, oleks vinge, kui te saaksite mind aidata

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Kui ma hakkan teenida natuke raha ma panustan mõned annetused nagu thankyou žest, et säilitada seda foorumit

WillD

Expert
Reaction score
1,087
Peroksiidi pärast ei ole vaja lisada vett. Nüüd jätke segamine, mida te tegite. Võib-olla mõõta pH-d, nagu eespool kirjutatud, et lahendada, kas on vaja lisada veel HBr

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
https:// bbgate.com/en-gb/threads/pr...ursor-for-mephedrone-two-different-ways.7042/

Ma lisasin vett, sest selle mainitakse selles sünteesis, ja see töötas viimati 2 korda, nagu pärast vee lisamist kasutas see 10 minutiga kristalliseeruda

View previous replies…

WillD

Expert
Reaction score
1,087
Kui reaktsioon ei ole läbitud, vee vähendatud kontsentratsioon. Peate proovima segada kauem, võite lisada kuumutamist kuni 30*C.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Kuidas ma vähendan vett lahusest, sest selle juba segada see, seal on kihid tho lahuses, kuid ma ei ole kindel, millist ma peaksin eemaldama ja kuidas, ja kui ma lisan kuumutamist ei põle see 2b4mp? Sest ma olen kuulnud, et 2b4mp mõju suureneb soojuse puhul.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Ma peaksin eemaldama kogu ülemise kihi ? Jäta oranž liimikraam sinna sisse

Attachments

• 7UwF5kC16y.mp4
    7.5 MB · Views: 0

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Tänan mees,bMuidas ma juba lisasin peroksiidi peaksin ma vee eemaldama ja siis lisama veel peroksiidi? Ja segisti?

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Nii et nüüd ma lihtsalt lülitan segisti sisse ja jätan selle seisma? Kui kauaks? Ja millist ph-taset ma vajan? Kui palju hbr peaksin lisama ? Kas ma peaksin ka segisti sisse lülitama veega, sest selle juba sees või peaksin proovima vett välja filtreerida? Vabandust liiga paljude küsimuste eest härra, olen uustulnuk selles kõiges

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,012
Deals
1
View previous replies…

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Jah, see oli 4 metüülpropiofenooni, ma tegin 2b4mp 3 korda sama kemikaaliga, ma ei tea, mida ma seekord valesti tegin

Ma järgisin seda meetodit

https:// bbgate.com/en-gb/threads/pr...ursor-for-mephedrone-two-different-ways.7042/

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Kui kaua ma pean seda pärast peroksiidi lisamist segama? Ja see värk, mis mul nüüd on, on see kasutu? Kas ma peaksin selle ära viskama? Ma arvan, et seda saab taastada, kuid ma ei tea, kuidas

View previous replies…

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Mida ma peaksin nüüd tegema? Kas ma peaksin selle ära viskama? Vedelik, mis mul on ? @$!$?

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
1mjlQgtzDB

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
See video ja samm, mida ma järgisin, on sama, kuid ma lisasin vett pärast peroksiidi lisamist ja ta segas seda, kuni see vedelik muutus pulbriks ja seejärel lisasin vett, nii et järgmine kord, kui kaua ma peaksin seda segama???