Question Looking for a vendor Pillidest ekstrakt 2C-B

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Tere.

Mul on viimastel kuudel ostetud palju 2C-B tablette ja olen leidnud, et eelistan seda kraami nuusutada. Purustatud pillid on kohutavad.

Kas ma saan neid kuidagi purustada ja seejärel eraldada tabletist ainult 2C-B ja visata tablettide täiteaine ära?

Mul on umbes 80 pilli 20mg kaupa...

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Olen lugenud, et isopropüülalkoholiga pesemine teeb seda tööd väga hästi. Kas selle kohta on mingeid kommentaare?
Mul on tolueen protsessis 5-MeO-DMT HCL-i muutmiseks vababaasiks - kas ma võiksin kasutada tolueeni isopropüülalkoholi asemel?

tajira

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
sa kaotad palju kraami bro, üks pill on nagu 10 kuni 15 mg 2cb

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Lahustage minimaalses veekoguses, filtreerige tahke rämps, töödelge vesilahusega NaOH, et saada 2-cb vababaas, mida seejärel ekstraheerite ja mulliks kuiv hcl gaas või vesilahus HCl, millele järgneb vee eemaldamine kuumuse abil.
Täielik avalikustamine, ma ei ole seda teinud, kuid see on viis, kuidas ma läheneksin sellele, võib-olla keegi meie ekspertidest saab sõna sekka öelda?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Mind ei huvita - ma eelistaksin pigem puhast nuusutamist kui pikemat sissevõtmist. Mul on suur hulk neid asju, kui nad on igaüks 20mg, siis oleks mul umbes 1,7g - kui ma kõnnin ära 1g puhtalt, olen õnnelik...

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
See on õige. Nagu @tajira ütles, kaotate nende manipulatsioonide käigus palju.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Milline kaotus? 50% 80%?

Nagu ma ütlesin, on mul oma varukambris 80 pilli, mida ma kunagi ei saa, kui need sisaldavad 20 mg igaüks, nagu reklaamitakse, tähendab see, et neis on umbes 1,6 g 2C-B-d.
Kui ma saan ~ 1g, siis pean seda võiduks.

Mõeldes vajalikele seadmetele ja muudele asjadele, võib minu jaoks olla lihtsam lihtsalt osta puhast 2C-B-d ja anda need sõpradele kingituseks. Sigh - ma soovin, et mul oleks labor.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Ok - lubage mul küsida seda teistmoodi. Kui ma purustan need tabletid ja lahustan vees, filtreerin välja mittelahustuva kraami - mis see tavaliselt välja kukub? Mikrokristalliline tselluloos? Talk? Ma ei tea, millist sidusainet neis kasutatakse.
Ja kui ma lõpetan seal ja lihtsalt aurustan pärast tahkete jäätmete filtreerimist vee ära, siis oleks see minu jaoks hea, sest ma saaksin ülejäänud ainet kas insufflateerida või saaksin seda manustada ninaspreiga (kas 2C-B laguneb nagu kokaiin vees, kasutades 0,9% soolalahust?)

Minu eesmärk on olla võimeline seda molekuli nuusutama, ilma et kogu lisarämps mu hingamisteid ummistaks, nii et kõik vees lahustuv on niikuinii lihtsam.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Ma ei tea kindlalt
Ma arvan, et nii
Jah, soolavorm 2c-b on vees lahustuv

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Kas 2C-B laguneb/ laguneb vees olles (nagu kokaiin), st kas seda võiks säilitada vees ninaspreis kauem kui ma saaksin kokaiini puhul (mis tundub olevat vaid tundide küsimus...).

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Noh, ma olen alustanud lihtsat protsessi.
Olen võtnud 10 20mg 2C-B'd ja peeneks purustatud ning lisanud 50ml destilleeritud vett.
Kiirustades seda läbi pisikese lehviku ja kohvifiltri (kõik, mis mul hetkel on) ja see kogus rämpsu, mis on jäänud, on hämmastav.

Ma leotan jäägid paar korda uuesti, et 2C-B võimalikult palju välja saada (võib-olla kolm korda?
Ja siis lihtsalt jätan selle aja jooksul kuivaks aurustuma.

Küsimus - kui ma jätan selgitatud destillaadi koonilisse kolbi, kas ma võiksin seda kuumutada, et kiirendada aurustumist, ja siis, kui see on jahtunud, visata midagi kiiresti aurustuvat, nagu eeter, isopropüülalkohol või tolueen, et lahustada kolvi sisemusse kinnitunud 2C-B ja valada see siis kiireks aurustumiseks lamedasse nõusse või on see rumal mõte?

Attachments

• HGTohlJstn.jpeg
    HGTohlJstn.jpeg
    1.9 MB · Views: 168
  • o0AerUghNv.jpeg
    o0AerUghNv.jpeg
    3.1 MB · Views: 159

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Lihtsalt teadmiseks - purustatud pillide kuivkaal oli 2,960 g. Ma mõõdan jäätmeid ja toodet, kui see kõik kuivab ja minu protsess on cimplete - annab meile väga põhilise ülevaate võimalikest kadude väärtustest :)

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
piisaks sellest, kui
nad ei lahusta 2c-b soola, seda on parem teha Petri tassi või lihtsas laia pinnaga tassi. ja jah, seda saab veidi kuumutada

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Tänan - mul on see roostevabast terasest kandikul, mis kuivab minu puuküttega ahju taga - peaks kuivama üleöö - kraabib ja mõõdab homme toodangut.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Ok, ma kiirendasin kuivatusprotsessi ahjus, ventilaatoriga ahjus, mis oli seatud alla 100 kraadi C (nägi välja umbes 80).

Mul on jäänud 168mg määrdunud kollase/valge jäägi - kergelt vahajas tekstuuriga.

Kui see oli puhas 2C-B, siis tähendaks see, et minu saagis on 16,8mg tableti kohta (reklaamitud 20mg), mis oleks üsna korralik 84% saagis.

Ma ei kahtle, et see ei ole puhas 2C-B, nii et minu saagis on kindlasti väiksem, kuid see on siiski lõbus harjutus.
Kuna see on veidi vahajas, ei ole minu soov seda insufflateerida, nii et ma lahustan kõik 168mg 5ml 0,9% soolalahusesse ja panen ninaspreisse. Kuna see lahustub probleemideta, peaks see olema lihtne manustamismeetod.

Minu ninapumbad annavad mulle 30 käivitamist 5ml kohta, nii et 168mg juures annaks see mulle 5,6mg seda 2C-B jääki. 2 pumpa peaks olema väga korralik annus.

Teine pilt on pärast 5ml 0,9% soolalahuse lisamist - vesi on läinud veidi valget piimjas värvi ja selles ujub sete. See on alguskontrastiks aurustumisfaasi läinud selgele veele.

Nii et kas kuumus oli liiga intensiivne ja ma keetsin midagi ahjus või on aurustamise/kuivatamise protsess seganud mõningaid vees lahustuvaid lisaaineid/sideaineid ja need on nüüd välja tulnud või midagi selles ei meeldinud soolalahusele. Tõsi, selge vesi oli üle 100ml ja see soolalahus on ainult 5ml, aga isegi kuivatamise ajal ei muutnud vesi värvi, nii et midagi on kindlasti viltu.

Ma võin ohverdada veel 10 pilli, et proovida seda uuesti ja muuta mõned asjad.

1. teflon salve kuivatamiseks
2. lahustage tabletid pärast purustamist ja laske enne filtreerimist settida, peatades enne sette sattumist filtrisse.
3. Iga järgnev pesu laseks settida.
4. kasutada väiksemaid veekoguseid (30ml pesu kohta, mitte 50ml).
5. Lubage aeglasem loomulik aurustumine (kuni ma saan kätte midagi, mis seda kiirendab...).

Igatahes - see on tänane harjutus filtreerimise ja aurustumise kohta. :)

Attachments

• YsPaojmfFz.jpeg
    YsPaojmfFz.jpeg
    3 MB · Views: 160
  • 3KUQJRstfz.jpeg
    3KUQJRstfz.jpeg
    1.3 MB · Views: 164

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Neid saab ümberkristalliseerida või viia läbi A/B ekstraheerimise, et saada puhas 2C-B.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Olen uudishimulik, kui palju sellest tegelikult läbi sai. Kehva arvamine, sest ma ei tea kindlalt, mis sinna sisse läks...

Pärast öösel soolalahuses settimist aga saab näha, kui palju setteid sellesse etappi jõudis (või soolalahuse tõttu välja tuli). Ma kavatsen seda uuesti filtreerida ja lõpetada selles etapis, annan hiljem proovida.

Järgmine partii on parem :)

Attachments

• tm9qyMxGDH.jpeg
    tm9qyMxGDH.jpeg
    3.1 MB · Views: 163

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Nuusutamine on lühema elueaga ja suurema biosaadavusega (eeldan, kuna see kehtib ka paljude teiste molekulide kohta), seega sobib see minu elustiiliga rohkem.
Ma ei saa tarbida ainet ja langeda oma elust pikaks ajaks välja, enamasti ainult õhtul pärast laste magama panemist - see jätab mulle väga väikese akna mängimiseks.
Kuna mul on järsk algus, kiire tipp ja seejärel lõdvestunud langus, kui ma kaks tundi hiljem voodisse lähen, tähendab see, et mul on lõbus õhtu, hea ööbimine ja ma ei sea oma elustiili ohtu.

Kui ma saaksin võtta 2C-B nagu ette nähtud, oleks mul see MDMA tippu. Või pärast candy flip MDMA tippi. Need asjad võtavad mitu tundi, nii et ma pean planeerima, et ma ei ole kodus, saan sitters jne jne - see ei ole lihtne, nii et ma otsustan töötada oma elustiili piirangute piires :)

Igatahes - nuusutamine on 2C-B-ga karm ja algus võib olla üsna karm. Ninasprei idee eemaldab nuusutamise kareduse täielikult ja kui te inhaleerite 5/10 minutit, siis pehmendab see algust.

Vabandust, see ei ole loeng, vaid lihtsalt mõningase konteksti pakkumine. :)