Ok, ma kiirendasin kuivatusprotsessi ahjus, ventilaatoriga ahjus, mis oli seatud alla 100 kraadi C (nägi välja umbes 80).
Mul on jäänud 168mg määrdunud kollase/valge jäägi - kergelt vahajas tekstuuriga.
Kui see oli puhas 2C-B, siis tähendaks see, et minu saagis on 16,8mg tableti kohta (reklaamitud 20mg), mis oleks üsna korralik 84% saagis.
Ma ei kahtle, et see ei ole puhas 2C-B, nii et minu saagis on kindlasti väiksem, kuid see on siiski lõbus harjutus.
Kuna see on veidi vahajas, ei ole minu soov seda insufflateerida, nii et ma lahustan kõik 168mg 5ml 0,9% soolalahusesse ja panen ninaspreisse. Kuna see lahustub probleemideta, peaks see olema lihtne manustamismeetod.
Minu ninapumbad annavad mulle 30 käivitamist 5ml kohta, nii et 168mg juures annaks see mulle 5,6mg seda 2C-B jääki. 2 pumpa peaks olema väga korralik annus.
Teine pilt on pärast 5ml 0,9% soolalahuse lisamist - vesi on läinud veidi valget piimjas värvi ja selles ujub sete. See on alguskontrastiks aurustumisfaasi läinud selgele veele.
Nii et kas kuumus oli liiga intensiivne ja ma keetsin midagi ahjus või on aurustamise/kuivatamise protsess seganud mõningaid vees lahustuvaid lisaaineid/sideaineid ja need on nüüd välja tulnud või midagi selles ei meeldinud soolalahusele. Tõsi, selge vesi oli üle 100ml ja see soolalahus on ainult 5ml, aga isegi kuivatamise ajal ei muutnud vesi värvi, nii et midagi on kindlasti viltu.
Ma võin ohverdada veel 10 pilli, et proovida seda uuesti ja muuta mõned asjad.
1. teflon salve kuivatamiseks
2. lahustage tabletid pärast purustamist ja laske enne filtreerimist settida, peatades enne sette sattumist filtrisse.
3. Iga järgnev pesu laseks settida.
4. kasutada väiksemaid veekoguseid (30ml pesu kohta, mitte 50ml).
5. Lubage aeglasem loomulik aurustumine (kuni ma saan kätte midagi, mis seda kiirendab...).
Igatahes - see on tänane harjutus filtreerimise ja aurustumise kohta.