- Solutions
- 2
- Reaction score
- 599
Lugupeetud Breaking Bad'i kogukond,
Ma olen Koko, olen DNis aktiivne juba paar nädalat.
Alates 4-5 kuust olen missioonil, et mõista amfetamiini freebase sünteesi.
Peamiselt otsin 2 sünteesimeetodit:
1. Amfetamiini vababaasi tootmine P2NP-st ja elavhõbe(II)nitraadist.
2. Amfetamiini vababaasi tootmine APAANist.
Kuigi mul ei ole probleeme kõigi lähteainete tarnimisega 2. sünteesimeetodi jaoks, olen huvitatud (teadusuuringute jaoks) ka 1. sünteesimeetodi läbimisest. Et kogu tootmisprotsessi paremini mõista.
Pärast Dread & BB skaneerimist olen leidnud mitu (potentsiaalselt) usaldusväärset P2NP tarnijat, kuid mul on veel puudu, et leida keegi, kes saaks tarnida elavhõbe(II)nitraati Euroopa Liidus.
Mul on tarnijaid Hiinas/Indias, kes võivad tarnida elavhõbe(II)nitraati 1,850 €/KG eest, sealhulgas ekspressvedu ja tollivormistus, kuid ma ei tunne end liiga mugavalt, et saata selline kuum toode läbi mitme tollikontrolli, see on lihtsalt liiga riskantne.
On mitmeid Euroopa ettevõtteid, kes müüvad seda toodet, kuid ainult registreeritud ettevõtetele ja paljude piirangutega.
Oleksin õnnelik, kui keegi oskaks siin aidata ja võib-olla linkida mulle usaldusväärse DN müüja või mõne muu viisi, kuidas seda tellida (nt nagu Nitrochemis P2NP jaoks).
Täpne toode, mida ma otsin, on:
CAS: 10045-94-0.
Ma EI otsi monohüdraati, (I)-nitraadi variante ega tavalist elavhõbedat.
Ootan teie vastuseid.
Tähelepanu,
Koko
Ma olen Koko, olen DNis aktiivne juba paar nädalat.
Alates 4-5 kuust olen missioonil, et mõista amfetamiini freebase sünteesi.
Peamiselt otsin 2 sünteesimeetodit:
1. Amfetamiini vababaasi tootmine P2NP-st ja elavhõbe(II)nitraadist.
2. Amfetamiini vababaasi tootmine APAANist.
Kuigi mul ei ole probleeme kõigi lähteainete tarnimisega 2. sünteesimeetodi jaoks, olen huvitatud (teadusuuringute jaoks) ka 1. sünteesimeetodi läbimisest. Et kogu tootmisprotsessi paremini mõista.
Pärast Dread & BB skaneerimist olen leidnud mitu (potentsiaalselt) usaldusväärset P2NP tarnijat, kuid mul on veel puudu, et leida keegi, kes saaks tarnida elavhõbe(II)nitraati Euroopa Liidus.
Mul on tarnijaid Hiinas/Indias, kes võivad tarnida elavhõbe(II)nitraati 1,850 €/KG eest, sealhulgas ekspressvedu ja tollivormistus, kuid ma ei tunne end liiga mugavalt, et saata selline kuum toode läbi mitme tollikontrolli, see on lihtsalt liiga riskantne.
On mitmeid Euroopa ettevõtteid, kes müüvad seda toodet, kuid ainult registreeritud ettevõtetele ja paljude piirangutega.
Oleksin õnnelik, kui keegi oskaks siin aidata ja võib-olla linkida mulle usaldusväärse DN müüja või mõne muu viisi, kuidas seda tellida (nt nagu Nitrochemis P2NP jaoks).
Täpne toode, mida ma otsin, on:
CAS: 10045-94-0.
Ma EI otsi monohüdraati, (I)-nitraadi variante ega tavalist elavhõbedat.
Ootan teie vastuseid.
Tähelepanu,
Koko