Question Escrow

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Tere, ma leidsin väljaspool foorumit edasimüüja, kes pakub väga häid hindu, kas on võimalik kasutada eskrooteenust väljaspool foorumit või. Et leida

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
"Kas on võimalik kasutada eskrooteenust väljaspool foorumit või. Leida".
Kindlasti on teistel saitidel eskrooteenused või te ei PEAB lubama eskrooni, kuid te tõenäoliselt ei saa palju müüki. Kui sa eskrovi koged, siis ostjana ei ole enam võimalik tagasi minna ja loota, et inimesed ei ole shysters või vargad. Tagasi saada röövitud palju. Escrow teeb löögi voolu 🤧🥵🤡
Kui te küsite, kas te saate kasutada teist escrow teenusepakkujat koos selle saidiga, ma ei tea vastust, kuid siinne escrow süsteem on parim ümberringi

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Ma kujutan ette, et teil oleks vaja leida keegi, kes pakub seda tüüpi teenust, mille eest võib garanteerida üsna palju inimesi, mis puudutab usaldust. Ma ei ole kunagi kuulnud sellisest teenusest, kuid ma kujutan ette, et see oleks hea ärivõimalus inimesele, kes on aus ja usub, et ta pakub head ja usaldusväärset teenust kauplemismaailmale. Väga huvitav mõte.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Olen varem edukalt kasutanud Fair Trade'i eskrooni. See töötas üsna sujuvalt

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Tänu kõigile on kahju, et sellist asja ei ole. Foorumi eskrooteenus on niigi hea. frit buchner Minu küsimus oli sellega seotud, väljaspool foorumit. Nagu öeldud, leidsin ühe edasimüüja, kes tõesti pakub väga häid hindu, aga see teeb mind väga kahtlustavaks. Ma jätkan otsimist.

rosechem

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
21
Deals
2
Kas olete kuulnud Alibabast? Ostu- ja müügitehingud on sarnased ka foorumi Escrow 😃.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Veel mitte, kuid tänan vastuse eest.

Kas te juhtute teadma, kas alibaba's on võimalik kasutada ka eskrooni koos noteerimata kaupmehega?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Kas saate kasutada krüptoraha koos alibaba

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language