H Helius99 Don't buy from me New Member Joined Nov 22, 2023 Messages 1 Reaction score 1 Points 1 Nov 22, 2023 #1 Tere kõigile, ma tahan teada, milline on kõige lihtsam ja odavam Cathinone / Methcathinone crystal drug teha? P.S : Ma olen Ida-Euroopast,thank u.
Tere kõigile, ma tahan teada, milline on kõige lihtsam ja odavam Cathinone / Methcathinone crystal drug teha? P.S : Ma olen Ida-Euroopast,thank u.
metux Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 9, 2023 Messages 111 Reaction score 44 Points 28 23 Nov #2 Actifed(60mg)pseuodo+permanganaat=mcat C Cranston Don't buy from me Resident Joined Sep 20, 2023 Messages 76 Reaction score 45 Points 18 By Cranston 08 Dec #3 Mis? BB foorumi keemikud ütlevad, et keegi ei kasuta permanganaati... Ok, see ei ole muidugi õige. Seda kasutatakse. Osmosis Vanderwaal Moderator in US section Resident Joined Jan 15, 2023 Messages 1,601 Solutions 4 Reaction score 1,108 Points 113 Deals 1 By Osmosis Vanderwaal 08 Dec #4 Te vajate ka äädikhapet/äädikat ja see on hästi dokumenteeritud, et kuradima panna teid soovimatul Parkinsoni tõve viisil. metux Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 9, 2023 Messages 111 Reaction score 44 Points 28 By metux 08 Dec #6 Parkinsoni jah, teil on õigus, kui te ei ole narkomaan, siis on teil hea, selle hea toode igatahes. leiate täieliku sünteesi Poola foorumites, väikeses ulatuses. Upvote 0 Downvote
C Cranston Don't buy from me Resident Joined Sep 20, 2023 Messages 76 Reaction score 45 Points 18 By Cranston 08 Dec #3 Mis? BB foorumi keemikud ütlevad, et keegi ei kasuta permanganaati... Ok, see ei ole muidugi õige. Seda kasutatakse.
Mis? BB foorumi keemikud ütlevad, et keegi ei kasuta permanganaati... Ok, see ei ole muidugi õige. Seda kasutatakse.
Osmosis Vanderwaal Moderator in US section Resident Joined Jan 15, 2023 Messages 1,601 Solutions 4 Reaction score 1,108 Points 113 Deals 1 By Osmosis Vanderwaal 08 Dec #4 Te vajate ka äädikhapet/äädikat ja see on hästi dokumenteeritud, et kuradima panna teid soovimatul Parkinsoni tõve viisil. metux Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 9, 2023 Messages 111 Reaction score 44 Points 28 By metux 08 Dec #6 Parkinsoni jah, teil on õigus, kui te ei ole narkomaan, siis on teil hea, selle hea toode igatahes. leiate täieliku sünteesi Poola foorumites, väikeses ulatuses.
Te vajate ka äädikhapet/äädikat ja see on hästi dokumenteeritud, et kuradima panna teid soovimatul Parkinsoni tõve viisil.
metux Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 9, 2023 Messages 111 Reaction score 44 Points 28 By metux 08 Dec #6 Parkinsoni jah, teil on õigus, kui te ei ole narkomaan, siis on teil hea, selle hea toode igatahes. leiate täieliku sünteesi Poola foorumites, väikeses ulatuses.
Parkinsoni jah, teil on õigus, kui te ei ole narkomaan, siis on teil hea, selle hea toode igatahes. leiate täieliku sünteesi Poola foorumites, väikeses ulatuses.
metux Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 9, 2023 Messages 111 Reaction score 44 Points 28 08 Dec #5 Ma arvan, et ma kasutan joodi ei mäleta,vabandust vea eest. Upvote 0 Downvote