Question Kas keegi teab, kuidas kristalliseerida kanabinoidide õli?!

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Kas keegi teab, kuidas kristalliseerida kanabinoidide õli?!!! Plezse PM mulle!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
NuggMD andmetel ei kristalliseeru thc isoleerituna, vaid moodustab valge pulbri. kristalliseeruv sitt on thc-a.

siin on õpetus selle kohta, kuidas teha thc isolatsiooni, kuid teil on vaja mõningaid laboriseadmeid

siin on veidi lihtsam õpetus, kuid idk, kui see viib thc isolaadi, kuna pildid r roheline. see ütleb lihtsalt "thc pulber", kuid see on palju teostatavam koduküpsetaja jaoks

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Asi on ostetud som 5cl kanabinoid õli ma tean varasemast kogemusest, et iga kanabinoid vedelal kujul kui sa lihtsalt jahutada id maha ja jätta see avatud ruumi võib teha asi tahke, kuid ma lihtsalt küsisin äkki keegi teab teisi viise või kiiremaid viise!!! Thx vastamise eest!!! Hoidke seda UP!!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
kas see on ainult 5cl? kui jah, siis peaks protsess olema omamoodi sarnane thc isolaadi asjaga, mille ma saatsin, lihtsalt lihtsam. afaik u lihtsalt talvitada seda jama (pane see etanool või ur eelistatud lahusti, jäta see ööseks sügavkülma, filtreeri, et eemaldada tahked ained, mis on rasvad ja muud taolised asjad), auruta see (hoia eemale kõrgetest temperatuuridest, sest need võivad lagundada kannabinoide), lase tal ümber kristalliseeruda, filtreeri see, võib-olla pese see uuesti lahustiga ja kuivata/desigreeri see. küsi kellegi teise arvamust tho ^^;

ka minu viga "lihtsam õpetus", mille ma saatsin, oli õiest, mitte õlist ekstraheerimine. oli ajupõrutus, sorry

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Selle ok bro ma hindan efort ther3 on palju teadlikke inimesi ümber, kuid mitte kõik neist ei ole aktiivsed ütleme nii!!!

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
260
Deals
1
THC teemantide gos õlist/šatterist lahusti aurustamisel selge THC-A kristall nõid on umbes 98% puhtusastmega