Question Kas peate sudafed'i ostmiseks esitama aadressi?

purple_rain

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Ma tean, et sudafed'i ostmiseks tuleb esitada isikut tõendav dokument, millest on üsna lihtne mööda hiilida, kasutades erinevates apteekides hunniku võltsitud isikut tõendavaid dokumente. Aga kas nad küsivad ka kehtivat aadressi ja kontrollivad, et isik, kelleks te end nimetate, tõesti elab seal? Ma ei usu, et nad kulutaksid nii palju aega ja vaeva, arvestades, kui palju inimesi seda seaduslikult ostab, kuid ma kuulsin kuskil, et ostmiseks tuleb anda ka oma aadress. Kas see siis vastab tõele?

lisadrown202

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Deleted

purple_rain

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Ma mõtlesin apteegis, mitte aadressile toimetatud

View previous replies…

purple_rain

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
kui te ostate apteegist sudafed'i (pseudoefedriini sisaldavaid tablette), kas nad küsivad ostmisel ka teie aadressi?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,101
Deals
1
Ei. USAs mitte, kuid nad panevad teid selle eest siOgYOUn ja näitama oma isikut tõendavat dokumenti. Isik föderaalseaduse kohaselt võib osta mitte rohkem kui 3600 MG päevas ja mitte rohkem kui 9000mg 30 järjestikuse päeva jooksul või 7500 MG posti teel. Enamikul osariikidel on oma seadused seoses pse müügiga, mõned osariigid ei luba ostu ilma retseptita ja paljudes osariikides on suunistes madalamad kogused. Ma näen, et Indiana lubab inimesele . osta 6100 mg 365 päeva jooksul. Te ei pea ostma rohkem kui see kogus, et teid kontrollitaks siiski. Apteegid on kohustatud esitama andmed kohtuotsuse kaudu VÕI mis tahes õiguskaitseorganite taotlusel.