- Reaction score
- 52
Hei, nii et ma olen otsustanud jagada oma esimese panusena sellele foorumile, on lihtne väga tõhus viis ehitada oma hashi- või kokaiinipressi materjalidega, mida saab kergesti leida igas riistvarapoes ja internetis.
Kogu ehitamine maksis mulle umbes 35€ pressi enda jaoks ja veel 50€ vormi jaoks, soovitan tellida cnc masinaga lõigatud vormi Amazonis, sest see annab teile professionaalse lame ja sirge välimusega lõpptoote.
PARTS:
Vorm: Amazonist võib leida mitmeid erinevaid sices "Pre Press mold for Rosin". ~50€
Press:
Jack 4 tonnise võimendusega.
~15€
Keermestus 2x 40 cm varras M10 ~5€
6x väike ,1x suur alusplaat koos eelpuuritud aukudega ~10€;
8 × M10 mutrid, 4x M4 kruvid+mutrid ~5€
Superliim mutrite kinnitamiseks ~1€
Selle meetodiga on lihtne oma koksikivile uuesti tempel anda, pärast seda, kui see oli lõigatud või saab sellega ka päris lihtsalt mingi võlts Hash'i pressida!
Loodan, et sellest väikesest ehitusjuhendist on abi. Eriti lisaks viimasele videoõpetusele fake hashi valmistamise kohta võib thivs olla kasulik!
Greez!
Kogu ehitamine maksis mulle umbes 35€ pressi enda jaoks ja veel 50€ vormi jaoks, soovitan tellida cnc masinaga lõigatud vormi Amazonis, sest see annab teile professionaalse lame ja sirge välimusega lõpptoote.
PARTS:
Vorm: Amazonist võib leida mitmeid erinevaid sices "Pre Press mold for Rosin". ~50€
Press:
Jack 4 tonnise võimendusega.
~15€
Keermestus 2x 40 cm varras M10 ~5€
6x väike ,1x suur alusplaat koos eelpuuritud aukudega ~10€;
8 × M10 mutrid, 4x M4 kruvid+mutrid ~5€
Superliim mutrite kinnitamiseks ~1€
Selle meetodiga on lihtne oma koksikivile uuesti tempel anda, pärast seda, kui see oli lõigatud või saab sellega ka päris lihtsalt mingi võlts Hash'i pressida!
Loodan, et sellest väikesest ehitusjuhendist on abi. Eriti lisaks viimasele videoõpetusele fake hashi valmistamise kohta võib thivs olla kasulik!
Greez!
Attachments
-
dUeLtkVzJg.jpg7 MB · Views: 931
-
NCsoRhlEZL.jpg6.2 MB · Views: 795
-
kWu4GqxnFz.jpg7.1 MB · Views: 766
-
4Ij5vM0nfa.jpg6.7 MB · Views: 774
-
puIRieWjvT.jpg6.1 MB · Views: 736