DIY partiireaktori ehitus, 200l

TotalSynthesis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
47
Tere koos,

ma just leidsin midagi kasulikku, et ehitada ise 200l partiireaktorit. See on 200l roostevabast terasest tonn, mida saab osta põllumajandustarvete kauplustest. seda kasutatakse piima säilitamiseks. paremaks isoleerimiseks on sellel 2 seina, mille vahel on vaakum.

ZkI510KLcM

idee mahuti enda jaoks:
0z6d7YQFPa

ja kaane jaoks:

Z5qMw7PL1r

Selleks, et seda ise ehitada, ei pea isegi väga andekas olema.
Roostevaba teras ei ole täiuslik, kuid võib olla piisavalt hea enamiku või paljude kasutusjuhtumite jaoks ja täiendavat kuumutamist võib rakendada väliselt millegi sarnase ahjuga.

Roostevabast terasest keevitamise osas ei ole ma kindel, kui lihtne see saab olema, aga kellegi leidmine, kes need 3 ühendust tonni peale keevitab, ei ole raske ega kallis.

leidsin mitu kasutatud 50-150€ eest

mis te arvate sellest?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Ma arvan, et põhikontseptsioon on lahe, kuid toote väljavoolu rakendamine põhjaosas oleks minu jaoks mõttekam + millegi lisamine, mis paneb reaktsioonimassi täielikult läbi väljavoolu voolama ilma liigsete jääkideta, ilma et segisti ohustaks, oleks samuti suurepärane täiendus!

Pealegi huvitab mind, kuidas tavaline roostevaba teras tugevate hapete puhul toimiks? Kuulsin siin kellestki, kes kasutas roostevabast terasest segajat, mis lihtsalt kadus happelises lahuses, mida ta üritas segada.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Otsisin kemikaalidele vastupidavat värvi ja leidsin selle... Ei tea, kas hea või mitte selle 200l reaktori jaoks.

Keemiliselt vastupidav epoksü, mis talub aasta aega väävel- ja soolhappes!

Rakenduste jaoks, mis nõuavad erakordset keemilist vastupidavust, eriti hapete, kütuste ja õlide suhtes, on Master Bond välja töötanud EP21AR. Olenemata sellest, kas tegemist on katmise, vooderdamise, liimimise või tihendamisega, peab see kahekomponentne epoksü vastu karmile happelisele keskkonnale, sealhulgas pikemaajalisele uputamisele 96-98% väävelhappesse ja 36% soolhappesse üle aasta.

Dielektrilise tugevusega 400 volti/millili on EP21AR vastupidav ja stabiilne epoksü, mis on ka suurepärane elektriisolaator. Selle soojuspaisumistegur on 45-55 ppm/°C ja see on kasutatav temperatuuril -60°F kuni +275°F. See annab suure tugevusega, kulumiskindlaid sidemeid, mille tõmbetugevus on üle 10 000 psi, nihketugevus üle 2 700 psi ja survetugevus üle 14 000 psi temperatuuril 75°F.

EP21AR on kergesti kasutatav, kuna segusuhe on 2:1 ja segatud viskoossus on 10 000-15 000 cps. See on 100% reaktiivne, ei sisalda lahusteid ega lahjendajaid ning seda saab sujuvalt kanda mis tahes paksuses. Selle epoksiidipulbri tööaeg on 45-55 minutit toatemperatuuril 200 grammi suuruse partii puhul ja see kõveneb toatemperatuuril või kiiremini kõrgematel temperatuuridel. See liimub hästi mitmesuguste aluspindadega, sealhulgas metallide, klaasi, keraamika, tsemendi, vulkaniseeritud kummi, puidu ja paljude plastide külge.

EP21AR on pakendatud pint, quart, gallon ja 5 galloni mahutite komplektidesse. Seda kasutatakse laialdaselt paljudes tööstusharudes, sealhulgas nafta- ja keemiatöötlemises, hoolduses ja remondis, optikas, metallitöötlemises, seadmetes ja elektri-/elektroonikatööstuses.

edy's

Don't buy from me
Resident
Language
🇳🇱
Reaction score
46
Unclen venster tegeleb tulekustuti sisemuse katmisega,ma arvan, et see teeks selles anumas ära.
Kena töö sõber .
Hingamine mõtlemine kastist välja!!!
Ma arvan, et sa aitasid palju inimesi, et saada siia eesmärk👍
Nutikas mõtlemine,ma armastan seda kogukonda ja kuidas see teeb improviseerimise ja ideede avamine täita lüngad sõbrad siin.aidates teha sitt võimalik hea teha, mida me armastame.fuck standers. Ja avada uusi uksi koos
Realy see voren töötab .proud to be part of this
Love starter oma julguse ja pühendumuse eest, et saavutada vabadus iga liikme jaoks.
Love ya all
See on sitt, mis aitab ,ideede jagamine.dont hold Back!!!! Love it🥰😄👍

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Ja ma leidsin teisi tooteid, et kaitsta metallreaktsioonianumate selles teemas APAANi teisendamise kohta P2P-ks:

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
86
Tere, kas projekt on valmis? Kas see töötas?

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
86
Sest ma leidsin suhteliselt odava toote.
Clearnet:

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Tore mees, ainus probleem, mida ma siin näen, võiks olla roostevaba teras, kuna see ei ole vastupidav mõnele kemikaalile, mida kasutatakse enamiku tavaliste ravimite valmistamisel.

Tegelikult me lõpetasime selles teemas jutuajamise.
Ma arvan, et viimane asi, mida me oleme püüdnud arutada, oli see, kuidas katta roostevabast terasest mahuteid, et need sobiksid ravimite valmistamiseks.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
86
Ma arvasin ka, et roostevaba terasega oleks raske, kuid tänan kiire vastuse eest

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
337
Hiiglaslikke tööstuslikke mahuteid töödeldakse HF-ga (jah, see on paradoksaalselt naljakas), et see moodustaks fluoriidi sisekihi, mis väidetavalt on vastupidav conc. H2SO4-le... seda olen kuulnud kui praktilist meedet, kuid pole seda kunagi proovinud, kuigi olen kindel, et teooria taga on palju, tuleb lihtsalt teha oma dokumentatsioon, polümeermaterjalist sisekate on täiesti mõistlik ka.