jah, just seda teed ma proovisin. Sama lehekülg roodiumist. See oli mitu aastat tagasi covid ajal, kui ma olin natuke bonkers kogu vabast ajast minu laboris ja ma tegin nii palju narkootikume kui võimalik, selleks, et olla päris kaugel ma tegin päris hea ma pean tunnistama lol (im off kõik kõvad narkootikumid nüüd )... Aga minu mõte on, ma ei mäleta täpselt, kas oli mingeid variante, ma lihtsalt tean, et see oli see protsess, mida ma tegin oma laboris iteratsiooni. kõik tehtud muudatused olid lihtsalt kohandused seadmetele, mis mul olid. Efedriini puhtus, mis mul oli, oli võib-olla küsitav, ja mul oli seda võib-olla ainult gramm. Saagikus oli mitte põnev, kuid midagi oli olemas ja ainuüksi selle pärast olin ma õnnelik. probleem tekkis siis, kui ma püüdsin seda puhastada ja kuna see on katinoon ja sellel on see karbonüül, siis lahustub see nii vees kui ka mittepolaarsetes lahustites. ja selle väikese koguse puhul, mis mul oli, kaotasin ma põhimõtteliselt kõik A/B ekstraheerimise tegemisel..... Selleks ajaks, kui ma sain aru, kuidas efedriini ekstraheerida umbes 75% tõhususega, olin ma juba metamfetamiini peal...
tbh permanganaat on üsna intensiivne ja jones reagentide viis oli parem. ma mäletan, et nii palju mõtlesin. ma suutsin saada midagi jones reagentide viisiga, mis oli oluliselt rohkem kui permanganaat.. sest sa PEAD puhastama, igasugune jääkpermanganaat viib intensiivse kahju ajule... ja võib-olla see oligi see.
Jones reagendi tee onnt ilma oma lõksudeta ka, selle meetodiga theres mainitakse seda valget või punast "massi moodustumist, mis on märk oluliselt vähenenud saagisest".... .... Ma ei suutnud seda vältida, aga sain siiski mõned. Kuid jällegi im seda teha 20ml katseklaasis nagu grammi korraga kui raske narkootikumide kasutaja... nii..... Hüdroksüülrühma oksüdeerimine bensüülilises asendis (mida me teeme) on minu arusaamist mööda üsna lihtne (selle redutseerimine metaks on teatavasti raske) ja seega võib olla olemas sõbralikumad kergemad oksüdeerijad, mis olid roodiumi ajal hästi tuntud... asjad nagu püridiiniumklorokromaat (PCC). aga mul ei ole aimugi nendest võimalustest, et olla aus.....